Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
12.08.2020.

327 Shades of Retro 70's Look

Odvažni klasik stvoren za modernu svakodnevnicu. 

 

Pozdrav ekipo. Za vreme ovih vrelih letnih dana odlučili smo da napravimo malu pauzu od plesa i potražimo nove patike kojima ćemo pokoriti plesne podijume. Buzz ekipa nam je bacila bubu u uho da su stigle patike za kojima ćemo totalno poludeti. Čim smo ugledali nove New Balance 327 imali smo utisak da su vrištale "Suzana! Franjo! ".

Oboje smo fanovi retro sportskih patika koje su postale prepoznatljivi lifestyle modeli, dok posebno mesto u našim ormarima imaju oni iz 70-ih koji su se pretvorili u go-to lifestyle modnu obuću današnjice. Baš zato su i NB 327 brzo našle svoje mesto u našim kolekcijama.

Čim NB 327 uzmeš u ruku i prođeš prstima po gornjištu, možeš osetiti "šarenilo" materijala. Malo suede, malo nylon. Zaštitno N po kojem prepoznaješ svaku New Balance patiku je ovaj put oversized, đon je inspirisan patikama za trail iz prošlosti i zato ima gumene "čepove", dok je detalj koji nas je oboje zaintrigirao asimetrični đon i produžetak đona niz petu. 

Glavna zvezda ove linije definitivno su ženske NB 327. Boje su apsolutni hit i jedan od Suzaninih dražih izbora. Neverovatmo su udobne i imaju sjajan đon koji se neuobičajeno ističe i proteže celom petom, što ove patike čini unikatnim modelom. Sve skupa, New Balance 327 su odličan izbor ako ceo dan provodiš u avanturama – istražuješ, plešeš ili samo šetaš gradskim ulicama ili plažom.

Možda vam se na prvi pogled ne čini tako, ali ovaj hrabri iskorak u ovom modelu New Balance patika je sve što jedan sneaker ljubitelj tog brenda može poželeti. Njihov atraktivan izgled nije jedini adut, već i njihova upgrade-ovana dizajnerska bravura. Pomalo istrošeni izgled suede dela neodoljivo privlači i dodatno "vuče" na taj retro look. New Balance 327 Dark Purple ženski model pravi je letnji funky fashion izbor.

Muški model New Balance 327 pravo je oličenje poznatog New Balance tagline-a "nose ih tate u Ohaju i modeli u Parizu". Iako tate u saveznoj državi Ohajo možda nisu toliko fashion-forward, modeli u Parizu će "podivljati" za ovim patikama, kao što je to bio slučaj sa Franjom. "Valjda se po prvi put osećam dressed-up, dovoljno zrelo za havajsku košulju i lanene pantalone. Mekane su, penaste, lagane – baš patike kakve volim za svakodnevno lutanje po gradu, druženje s prijateljima, ledenu kafu... A kad se dan pretvori u noć, spreman sam i za dejt s curom".

Nove New Balance 327 daju pravi lifestyle look svakoj modnoj kombinaciji, dok istovremeno pružaju udobnost i komfor za naporne letnje dane. Možete ih pronađi u najbližem Buzz šopu ili online. Uživajte u letu, budite ludi i odvažni sa svojim modnim kombinacijama, a toplo vam preporučujemo i da NB 327 uvrstite u svaku kombinaciju.

See ya,

Suzana & Franjo

Slični članci