Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
15.07.2020.

THE ‘IT’ SNEAKERS OF THE SEASON – NIKE AIR MAX 270 REACT

Hey, hey.

Neki od vas me već znaju, a za vas koji niste bili u prilici da me upoznate – moje ime je Katja Spanka i član sam Buzz Crew-a od početka. Veoma mi je drago da sam deo ove sjajne ekipe jer zaista uživam u svim našim zajedničkim projektima. Ovoga puta smo napravili pravu modnu priču, pa obavezno čekirajte i fotografije koje smo tom prilikom uslikali.

Glavna zvezda mog današnjeg autfita su super udobne patike Nike Air Max 270 React, koje sam uklopila sa Nike Onesie kombinezonom i Nike Air pederušom.

Oni koji me prate na Instagramu znaju da, kada je reč o patikama, volim da budem u svojoj safe zoni. Po mom mišljenju, patike treba da budu it komad svakog autfita, dok su moj najčešći izbor modeli bele i crne boje ili nude varijante. Retko biram raznobojne modele.

Pošto verujem Buzz timu, ovoga puta sam rekla: ‘u redu, hajde da probamo nešto malo drugačije’ i rezultat je autfit koji sada vidite. Kako vam se čini?

Moram priznati da sam se zaljubila u ove patike iako nisu model koji bih inače ponela. Upravo je mnoštvo boja ono što ih čini posebnim, a moram dodati i neverovatna udobnost, koja je neophodna i neizostavna kada govorimo o obući. Dodajte tome i činjenicu da su deo Air Max kolekcije i biće vam jasno zašto ne preterujem kada kažem da ćete se u njima osećati kao da hodate po oblacima.

Nike Onesie kombinezon, koji sam ponela uz ovaj fenomenalan model, takođe je veoma lagan za nošenje. Kao neko ko odevne komade bira u skladu sa tim kako se oseća dok ih nosi, moram priznati da je ovo dobitna kombinacija. Prosto, nikada ne nosim nešto samo zato što dobro izgleda. Moram se osećati dobro u tome, a da je to slučaj ovoga puta, vidi se i na fotografijama.

Nadam se da je ovaj blog bio prava modna inspiracija za vas. Toplo vam preporučujem da svoje favorite pronađete u nekom od šopova ili online, jer sam ubeđena da će ih biti mnogo. 

Do sledećeg puta,

Katja Spanka

Slični članci