Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
08.07.2020.

WHEN THE SUN IS UP, ADILLETES ARE MUST

Ahh to leto! Naprosto čovek opet oživi kada nastupi ovo doba godine. Nakon tmurnih i depresivnih dana, omiljeno godišnje doba je stiglo. Nekako mi se čini da svakog leta uđem u novi mood, barem kada je reč o mom stilu. To na neki način i jeste problem, jer sam iznova i iznova u potrazi za novim komadima garderobe za koje znam da ih već sledećeg leta neću nositi. Zbog toga uvek gledam da bar obuća koju kupujem bude jednostavna, klasična i da mogu da je nosim i sledeće godine, što je na kraju i najlepše.

Adidas je, kao jedan od mojih omiljenih brendova u svetu sportskog i urbanog stila, do sada predstavio mnogo modela patika koje volim i nosim nezavisno od prilike i godišnjeg doba. Međutim, ovog leta omiljene patike menjam za novu ljubav – Adidas Adilette.

Udobne i u trendu, Adidas papuče su jedan od mojih favorita ovog leta! Ono što je prilikom izbora obuće kod mene presudno jeste udobnost, ali me je svakako „kupilo“ i to koliko ove papuče lepo stoje na nozi. BUZZ i ove sezone ima mnogo različitih modela, a moj izbor je pao na Adilette.

Ono što jeste bitno je to da ove papuče traju godinama. Udobne, lagane i lake za kombinovanje, odličan su izbor uz outfit koji bih nosila po gradu, pa i uz neki outfit za odmor, kada želim da pobegnem iz grada.

Ovoga puta iskombinovala sam ih sa još jednim must-have komadom sezone, Adidas Biker biciklističkama, uz koje idu fenomenalno.

Do sledećeg čitanja, ostanite mi zdravo i nasmejano!

Hana

Slični članci