01/07 2020.
Blogger Pick

What happens when Nike Turns the Air Max 90 Into a Slide?

Ćao svima! Nedostajali ste mi. Veoma sam srećna što mogu da vam predstavim priču i photoshooting koje smo uradili za trenutno najatraktivniji model papuča. Iako sam veliki ljubitelj patika, ove papuče su definitivno privukle moju pažnju. A ako ste mislili da se za njima neće okretati glave ovog leta, paaa, bolje ih pogledajte još jednom.

 

 

Brend Nike je iskoristio elemente jedne od najpopularnijih silueta – Air Max 90 – da stvori potpuno nove i atraktivne Air Max 90 papuče. Ovaj upečatljiv model daje novu dozu inovativnosti dizajnu nastalom zahvaljujući Tinkeru Hatfildu.

 

Bilo je teško odlučiti se između OG “Smoke Grey/Volt” i pravog letnjeg “White/Rose” kolorita, pa smo zato fotkali oba. Iako zapravo ima manje prostora za “igranje” njihovim dizajnom, ove papuče sadrže sve prepoznatljive detalje Air Max 90 siluete, zbog čega predstavljaju neizostavan modni detalj. Pored gornjišta papuča koje je ukrašeno upečatljivim detaljima i neizostavnim Swoosh-om, posebno interesantan element predstavlja vidljivi vazdušni đon koji ni ovoga puta nije mogao biti izostavljen.

 


I baš kao što mi je jedan od glavnih kriterijuma prilikom izbora patika udobnost, tako je udobnost prvo na šta sam obratila pažnju kod Air Max 90 papuča. Mogu vam reći da su preudobne! Donji deo je celom dužinom ispunjen penastim materijalom i upotpunjen Air Max jedinicom, zahvaljujući kojoj neodoljivo podsećaju na dobro poznatu Air Max siluetu. Gumena podloga papuča sa klasičnim gazištem detalji su koji na pravi način upotpunjuju njihov dizajn.

 


Nadam se da su vam svi detalji bili od koristi. Sada preostaje samo da posetite neki od Buzz šopova ili online shop i pronađete odgovarajuću veličinu. Nadam se da ćete uživati u nošenju i kombinovanju ovih papuča podjednako koliko i ja.

 

Želim vam prelepo leto ispunjeno nezaboravnim trenucima.

 

Stay cool do sledeće priče.


Antonija

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

24.
Feb.
2021.
News
Drugi Buzz Online Raffle zakazan je za petak, 26. februar. Pogledaj koji je model "u igri" i koji su uslovi za prijavu. 
24.
Feb.
2021.
Blogger Pick
Kad sam tek počeo da se bavim plesom, Puma je bio najvažniji brend. Suede model naročito. Takav klasik je bilo teško nadmašiti. Menjanjem svog ...
22.
Feb.
2021.
Shop the look
22.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
string(0) ""
string(0) ""