28/02 2017.
Blogger Pick

LONDON FASHION WEEK

Fashion Week, mesto gde se skupljaju svi svetski značajni blogeri, influenseri, dizajneri, modeli, fotografi, kao i veliki svetski magazini, poput Vogue-a, Elle-a i drugih. Ove godine imala sam priliku da po prvi put posetim London Fashion Week. Iako generalno nisam neki ljubitelj Nedelja mode, želela sam da vidim kako to izgleda.


Ukratko: mnogo ljudi željnih da budu fotografisani, frka, gungula, redovi, zaboraviš ulaznicu u hotelu, pa ne možeš ni da uđeš na reviju na koju si krenuo, upoznaješ druge blogere dok čekate da uđete na revije, koje po nepisanom pravilu kasne minimum pola sata. Uglavnom, sasvim posebno iskustvo, ali koje bih mogla da preskočim ubuduće. Ono što bih želela da posetim u nekom narednom periodu su Fashion Week u Milanu i New York-u, da kažem sebi 'Dunja, sad si mirna, sve si videla što je trebalo da se vidi smiley'.

Što se tiče odabira outfita za Fashion Week, savet je da budete drugačiji, kako biste se izdvojili iz mase. I većina mojih outfita je bila upravo takva - outfiti u kojima me sigurno nećete videte u gradu. Ali sam odabrala jedan outfit koji će biti 'so me' i to je upravo ovaj. Ovo je outfit koji je i te kako karakterističan za mene, i koji najviše 'liči; na mene i moj uobičajeni stil.


Ove godine su jako trendi obične majice koje na sebi imaju logo, pa možete primetiti da mnogi brendovi rade ovakve majice, od standardnih Nike i Adidas majica ovog tipa, čak do Gucci-ja, čiji je najtrendi komad ove sezone 'logo T-shirt'. 

Nike logo majicu bez rukava sam skratila tako što sam napravila trendi čvor spreda, kako bi se videle mrežaste čarape koje su takodje 'it komad' ove sezone i koje ceo outfit čine više 'edgy'.

Ovaj outfit vam takodje preporučujem za izlazak u grad, zato što ove komade sigurno imate kod kuće, vrlo je udoban i ostavlja jak utisak. 

 

Do narednog puta, 

Du Yo

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

24.
Feb.
2021.
News
Drugi Buzz Online Raffle zakazan je za petak, 26. februar. Pogledaj koji je model "u igri" i koji su uslovi za prijavu. 
24.
Feb.
2021.
Blogger Pick
Kad sam tek počeo da se bavim plesom, Puma je bio najvažniji brend. Suede model naročito. Takav klasik je bilo teško nadmašiti. Menjanjem svog ...
22.
Feb.
2021.
Shop the look
22.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
string(0) ""
string(0) ""