24/02 2017.
Blogger Pick

ISTORIJA U MODERNOM OBLIKU ADIDAS EQT ADV

Ćao svima!

Evo nas pred još jednom legendarnom siluetom, pomalo redizajniranom, što je sasvim prirodan sled događaja, jer je ipak od 1991. godine prošlo 26 godina, a tehnologije su apsolutno neukrotive.


Da se vratimo koju godinu unazad.

Pre par godina Adidas je u svoje đonove ubacio takozvanu ’BOOST’ tehnologiju, i samom tržištu i svim sneakerhead-ovima ponudio jednu potpuno novu dimenziju udobnosti, a isto tako i sjajan modernistički izgled siluete. U tom trenutku, trebalo im je ipak još nešto. Potrebna im je bila još neka atrakcija. Tu se pojavljuje KANYE WEST. Neki ga vole, neki ne, ali niko nije ravnodušan.

Njegov prelazak iz Najkija u brend sa tri crte, i njegova ’YEEZY BOOST’ silueta, definitivno je prodrmala javnost, i Adidas je ponovo tu, gde mu je i mesto.

Takođe, donešena je odluka o promeni načina dizajniranja patika, zahvaljujući čoveku koji se zove Peter Moore, dizajneru koji je učestvovao u rađanju nadaleko poznate Air Jordan 1 siluete. On se Adidasu priključio sa idejom stvaranja ’EQUIPMENT’ linije, koju je i sam opisao kao EVERYTHING THAT’S IS ESSENTIAL. NOTHING THAT’S NOT. I, moramo se složiti, bio je u pravu.


Dakle, danas posle toliko vremena, na sceni je redizajnirana EQT silueta sa ’PIXEL KNIT’ gornjištem konstruisanim u obliku čarape, sa detaljima na peti u novoj ’TURBO RED’ boji izrađenoj od reflektivnog sintetičkog materijala, sa ’EQT SIGNATURE’ trakama koje sa strane drže pertle, i naravno, unapređenim ’izvajanim’ đonom, gde su integrisane prepoznatljive ’EQT’ tri linije.


Svakako, moramo se složiti da je ADIDAS napravio pun pogodak ovom siluetom, i osvežio svoj asortiman posle genijalnog NMD-a.

Rezime cele priče je osvežena istorija Adidasa, urbana i moderna, gradska, a pre svega udobna EQT patika, koja će svakom vašem koraku pružiti pravu podršku u svakom smislu-komfor i moderan izgled spreman za osvajanje gradskih ulica i trendova.

Do sledećeg puta i neke druge voljene siluete...

MJ

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

24.
Feb.
2021.
News
Drugi Buzz Online Raffle zakazan je za petak, 26. februar. Pogledaj koji je model "u igri" i koji su uslovi za prijavu. 
24.
Feb.
2021.
Blogger Pick
Kad sam tek počeo da se bavim plesom, Puma je bio najvažniji brend. Suede model naročito. Takav klasik je bilo teško nadmašiti. Menjanjem svog ...
22.
Feb.
2021.
Shop the look
22.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
string(0) ""
string(0) ""