Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
17.06.2020.

STAY OUT OF THE BOX WITH NEW ADIDAS LACE COLLECTION

Pozdrav ljudi!

Kroz prethodne priče sam imala priliku da isprobam i pišem o svojim omiljenim modelima patika.  Ipak, moj današnji outfit potpuno je rezervisan za brend Adidas.

Za ovo nepredvidivo kišno vreme izabrala sam majicu dugih rukava iz nove Adidas Lace kolekcije. Reč je o genijalnom modelu inspirisanom ulicama Kopenhagena, na kojem vidljive pruge upečatljivo stoje kao već svima prepoznatljiv statement detalj. Doduše, ovaj put nešto drugačiji!

Osvežavajući elementi od čipke isprepleteni su sa trostranim trakama, te ovom spoju majice i haljine daju ženstveni vibe. Dobro poznati logotip i rebrasti ovratnik i rub čine model savršenim i za sportska izdanja. Još jedna prednost – dlično pristaje uz moje nove Adidas EQT Gazelle, koje su novi hibrid u svetu patika a mogu se pronaći i u tamnijoj verziji.

Povratak favorita s kraja devedesetih

 

Adidas EQT Gazelle silueta zasnovana je na jednoj od najpoznatijih patika za trčanje brenda Adidas. Ovaj unapređeni model spaja retro dizajn s modernim detaljima. Mrežasti i gornji slojevi od kombinacije tekstila i kože čuvaju autentičan izgled s kraja devedesetih i ranih dvehiljaditih. Njihov đon specifičan je po još jednom detalju – nudi celodnevni komfor i lakoću kretanja.

Moram priznati da mi je ovaj model patika trenutno najdraži, jer je izuzetno lagan, a opet chunky pa prati i aktuelne modne trendove. I savršeno se uklapaju uz apsolutno sve kombinacije i boje.

Sigurna sam da će odlično ići i uz letnje haljine, jer su chunky modeli i dalje glavni modni hit 2020.

One su moj number 1! A koji je tvoj ?

Novu Adidas Lace kolekciju i EQT Gazelle patike potraži u svim Buzzovim šopovima ili ih naruči online.

Stay fresh and out of the box,

 

Iva

Slični članci