Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
11.06.2020.

IT'S ALL ABOUT BUZZ T-SHIRTS

Ćao ljudi, 

 

Dugo me nije bilo, priznajem, ali nikada nije kasno za dobru Buzz Crew priču, naročito kada je povod ovako gotivan. Ovoga puta fotkamo se u novim Buzz majicama

 

Kao što već sigurno znate, pored najnovijih modela patika i garderobe poznatih brendova, Buzz u ponudi ima i svoju kolekciju majica. Aleksandra i ja smo imali priliku da ih među prvima ponesemo i mogu vam reći da su potpuno cool i da će se savršeno uklopiti uz svako street style izdanje ovog leta.

 

 

Prijatne su za nošenje, što mi je veoma važno, jer moram priznati da baš ne podnosim toplotu, a uz to su odličan izbor i za neke chill & casual varijante i za večernje izlaske. Sigurno ću ih ovog leta nositi na gradskim žurkama, jer su urbane i drugačije.

 

Svaka majica, bila ona muška ili ženska, na sebi ima upečatljive printove, od kojih su neki totalno urbano hipi, što mi se naročito dopada. Ja sam ih poneo uz farke i New Balance 997, Reebok DMX and Adidas Ozweego patike, dok ih je Aki nosila i uz Champion suknju, pantalone i uz farke.

 

 

Buzz majice su moja definitivna preporuka ovog leta!

 

Ako želite da budete još više kul, pogledajte i neke od Buzz čarapa koje su takođe dostupne u ponudi, jer će se savršeno uklopiti uz vaše omiljene patike, ali i omiljene odevne kombinacije.

 

 

Potražite ih u svim Buzz šopovima. Novi modeli uskoro će biti dostupni i online.

 

Peace,

 

Voja

Slični članci