06/05 2020.
Blogger Pick

CREATE YOUR OWN SNEAKER MOODBOARD

Evo mene ponovo sa novom pričom, novim omiljenim patikama, ali u nešto drugačijem okruženju. Ako ste, kao i ja, poslednjih mesec i više dana proveli u karantinu, znači da ste do sada uveliko stvorili neku novu rutinu i da ste se navikli na nov ritam života.

 

Pandemija je, hteli mi to ili ne, promenila tok našeg života i uticala da malo zastanemo i okrenemo se sebi. Kao neko ko godinama radi od kuće, ta tranzicija mi nije teško pala, ali me je i te kako motivisala da radim još više za svoje ciljeve, s tim što sam ovoga puta dobila priliku da više osluškujem sebe, a utišam sve ono što mi je okupiralo misli do tog trenutka.

 

 

Verujem da smo tokom izolacije svi naučili neku novu kulinarsku veštinu ili se vratili omiljenoj knjizi koju smo zapostavljali zbog manjka vremena, ili (kao ja) počeli da smišljamo nove odevne kombinacije koje ćemo sa zadovoljstvom nositi nakon karantina, naravno uz sve mere bezbednosti, kako bismo zaštitili i sebe i druge.

 

Iako se svi polako vraćamo svom uobičajenom načinu života, verujem da dobre navike treba implementirati u svakodnevnu rutinu, bez obzira na to da li vlada svetska pandemija ili ne.

 

Dobra knjiga, rad na sebi i dobre patike nikad ne izlaze iz mode!

 

 

Kad smo kod dobrih patika, moram da priznam da su me ove Adidas Ozweego inspirisale da napravim svoje #stayathome outfit-e, ali i da time sebi napravim moodobard sa predlozima šta je ono što ću imati prilike da nosim u maju. Izvorni model ovih patika potiče iz 1996. godine... Oduševljava me ta kombinacija unapređivanja nekog starijeg modela patika sa nekom novom pričom i poboljšanim dizajnom.

 

 

Preudobne su za nošenje, maltene ih ne osećate. Toliko da sam u momentu zaboravila da ih nosim, misleći da na sebi imam kućne papuče. Iskreno se nadam da će vam se dopasti odevne kombinacije koje sam izabrala uz Adidas Ozweego patike i da ćete i vi podeliti vaše #stayathome outfit-e i tagovati @buzzsneakerstation.

 

A ako želite da budete ponosni vlasnik/ca ovih retro patika, posetite Buzz online shop i naručite svoje!

 

Do neke sledeće priče,

 

Dživ

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

03.
Mar.
2021.
News
Adidas ZX osećaj je sve. Dopusti da te preuzme! Učestvuj u našoj nagradnoj aktivaciji na Instagramu i osvoji nove ZX patike po izboru.
03.
Mar.
2021.
News
Treći Buzz online raffle zakazan je za petak, 5. mart. Pogledaj model koji smo ovog puta pripremili za tebe.
24.
Feb.
2021.
News
Drugi Buzz Online Raffle zakazan je za petak, 26. februar. Pogledaj koji je model "u igri" i koji su uslovi za prijavu. 
24.
Feb.
2021.
Blogger Pick
Kad sam tek počeo da se bavim plesom, Puma je bio najvažniji brend. Suede model naročito. Takav klasik je bilo teško nadmašiti. Menjanjem svog ...
22.
Feb.
2021.
Shop the look
22.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
string(0) ""
string(0) ""