16/02 2017.
Blogger Pick

WE DID IT AGAIN


Ne znam ispod kog kamena ste se šćućurili ako do sada niste čuli za 2Hot4Stage Fest, ali evo, za slučaj da vam treba pomoć oko tog kamena, koji ionako s vremena na vreme volim malo da poguram uzbrdo, otkriću o čemu je reč.

Radi se dakle o najvećem regionalnom Hip Hop festivalu, koji ima za cilj da na jednom mestu okupi sve elemente hip hop subkulture, zarad međusobne razmene znanja i dobre energije umetnika, upoznavanja, širenja i razvoja istog.
Dabome da imam pravo izgovoriti da je Najveći festival tog tipa, sa velikim „N“, jer je, zapravo i jedini. Imamo mi neka plesna takmičenja tu i tamo, imamo i rep nastupe, grafiteri neretko umeju da se iscimaju sa kul projektima, takođe, pod okriljem My People Magazina svakog prvog utorka u mesecu bude tu i neka zanimljiva tribina vezana za našu subkulturu, ali okupiti to sve na jednom mestu, spakovati u četiri dana, e to već nemamo.


Da ne dužim preterano priču, jer sam već dovoljno pisao i pričao o festivalu, manje više gde god sam stigao, šibnuću vam fino link, pa vi onda lepo sami virnite o čemu se radi. Evo OVDE.

Pomenuću za kraj jednu bitnu stvar... BUZZ SNEAKER STATION se uprkos svim mojim naporima da pridobijem sponzore i ove godine pojavio kao jedina prava podrška, uz dužno poštovanje nekoliko prijatelja festa koji su prilično doprineli, ipak, kao i dve prethodne godine, tako i ove, ostadosmo kratki za generalnog sponzora. Hip Hop, hooray! Bar znamo da opet ni za koga nećemo glasati, hah.


No, kad pomenuh BUZZ, ima jedna sjajna aktivacija na festu. Pored svih takmičara, ove godine će i sami posetioci 2Hot4Stage festivala moći da osvoje BUZZ poklon vaučer u iznosu od 7.000rsd. Naime, akivacija zabeleži svoj „Oslobodi Instinkt“ momenat, podrazumevaće da svi na glavnom danu festa, u subotu 18. februara mogu da budu pravi mali fotoreporteri. Sve što treba da se uradi je da napravite fotku, ili dve, tagujete @buzzserbia i u komentaru fotke stavite #oslobodiinstinkt #buzzserbia #2hot4stage, a autor najbolje fotografije biće nagrađen poklon karticom od 7000rsd za kupovinu u BUZZ SNEAKER STATION-u.
Strava, zar ne?!


Vidimo se na Festu, subota 18. februar, Mixer House.

 

Lex

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

15.
Apr.
2021.
News
Svaki naš rođendan savršen je povod za sumiranje utisaka, ali ipak ne odustajemo od one Keep on Buzzin’. Ovo je priča o nama.
15.
Apr.
2021.
News
It’s Buzz 6th Birthday! I ove godine ga proslavljamo online i pozivamo te da budeš deo naše rođendanske aktivacije.
14.
Apr.
2021.
Blogger Pick
Ćao, ekipo! Nadam se da sam vam nedostajala. I ovoga puta se javljam inspirisana, zahvaljujući šarenim bojama i retro fazonu nove PUMA kolekcije koja...
13.
Apr.
2021.
News
Brend adidas nastavlja svoju ekološku misiju novom kolekcijom Stan Smith patika čiji je prepoznatljivi dizajn sada dobio još održivije ruho.
08.
Apr.
2021.
News
Patike koje su svetlost dana ugledale tokom prošlogodišnjeg Air Max Day-a, potpuno zaslužuju epitet „Sneakers of the Future“. Ovo j...
07.
Apr.
2021.
News
Saznaj zašto je nova NAPAPIJRI kolekcija i ove sezone tako posebna.
07.
Apr.
2021.
Blogger Pick
Ćao ljudi, Evo mene ponovo, posle malo dužeg vremena, sa novom Buzz Crew pričom. Povod za to je i više nego dobar, jer sam zajedno sa Aki (sigurno je...
06.
Apr.
2021.
News
Nike Air Jordan 1 "University Blue" patike su koje svi žele u svojoj kolekciji. Možda sada budu baš tvoje!
31.
Mar.
2021.
Blogger Pick
Hej ljudi!   Jedva sam čekala da vam ispričam novu priču.   Polako, ali sigurno, zima odlazi da oslobodi prostor hrabrijima. Znam da možda tren...
26.
Mar.
2021.
News
Proslavimo Air Max Day zajedno! Dovoljni su ti jedan par Air Max patika i 3 outfit-a koja će nam najbolje ispričati priču o tebi. Pogledaj pravila na&sc...