Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
01.04.2020.

STAY AT HOME AND WEAR FAVORITE AIR MAX SNEAKERS

Ćao ljudi,


Pišem ovaj blog iz sigurnosti svog doma u kojem se nalazim već neko vreme, kao i većina. Zato je bitno da ostanemo pribrani i pozitivni najviše što možemo. U tome nam svakako mogu pomoći dnevne aktivnosti. Pronađite neku dnevnu rutinu, hobije, vežbajte…  Ovo je idealno vreme da očistite svoje patike, pospremite delove stana koje ste stalno odlagali ili sredite ormar. Ja za svoj baš imam novi model Nike Air Max 720 patika, sa ljubičasto-ružičastim colorplay-em.

Detalji na gornjoj strani patike inspirisani su omotačem mehurića i dodaju dubinu i teksturu dizajnu ovog modela. Boje crpe inspiraciju iz prirodnog svetla i doprinose futurističkom izgledu patika. U svoje slobodno vreme, dok sređujem ormar, često nove Air Max patike isprobavam i kombinujem sa različitim odevnim komadima. Mogu vam reći da sam oduševljena kakav savršen spoj nespojivog to može biti. Kada mi situacija dozvoli, prošetaću ih i po gradu.

Mogu slobodno reći da je ovo najudobniji model koji posedujem. Ako mi ne verujete, sami ih isprobajte! Uvek ih možete naručiti online.

 

Stay fresh and stay safe ppl. Most important – #stayathome

 

Iva

Slični članci