23/01 2017.
Blogger Pick

BLACK OR WHITE?

Ćao ljudi, i konačno smo u 2017. godini. Ne znam za vas ali ja sam dosta entuzijastičnog raspoloženja i od ove godine puno očekujem.

Pošto sam cele nedelje bila na praksi na RTV-u, i jurila na sve strane, jedva sam čekala vikend da radim ono što najviše volim, a to je upravo ovo.

Ovaj mesec mi je obeležen adidasom. Kad sam naletela na adidas kapicu i na čarapice koje su mi postale hit uz svaku kombinaciju, podrazumevalo se da uz njih ide stari klasik i moj omiljen - adidas Superstar. Bilo je pitanje koje uzeti crne ili bele, i odluka je pala na crne, ipak su one više za zimu, ili se bar meni tako čini. Nekako imam pravilo, ako tako mogu da kažem, crne za zimu, bele za leto.

Mada moja najbolja drugarica se ne slaže sa tim i uz istu kapicu i čarapice nosi beli Superstar. Koja se vama kombinacija više sviđa? Vi koji me pratite na instagramu, javite mi svoje mišljenje smiley.

Verujem da svi vi imate jedan par Superstara u svojoj kolekciji. Pa, kako ne? Nema tu puno reči, one same govore za sebe i svi ih vole, od hip-hopera do folkera, svi pronađu model Superstara za sebe, a meni je zaista teško da odlučim koji model mi se najviše sviđa. Ako mene pitate reći ću sveeee, svaki Superstar je moćan i poseban, a dogovorili smo se da mi javite koji je vaš favorit.

Una

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

03.
Mar.
2021.
News
Adidas ZX osećaj je sve. Dopusti da te preuzme! Učestvuj u našoj nagradnoj aktivaciji na Instagramu i osvoji nove ZX patike po izboru.
03.
Mar.
2021.
News
Treći Buzz online raffle zakazan je za petak, 5. mart. Pogledaj model koji smo ovog puta pripremili za tebe.
24.
Feb.
2021.
News
Drugi Buzz Online Raffle zakazan je za petak, 26. februar. Pogledaj koji je model "u igri" i koji su uslovi za prijavu. 
24.
Feb.
2021.
Blogger Pick
Kad sam tek počeo da se bavim plesom, Puma je bio najvažniji brend. Suede model naročito. Takav klasik je bilo teško nadmašiti. Menjanjem svog ...
22.
Feb.
2021.
Shop the look
22.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
string(0) ""
string(0) ""