22/01 2017.
Blogger Pick

BABY, IT S COLD OUTSIDE...

Ćao drugari,

Napolju ovaj minus pingvin VS topla soba, krevet ?! Ajde ljudi, zima, januar mesec, nije da mu nije vreme. Magičan prazničan period godine, novi početak, novi ciljevi. AKCIJA!


Pred kraj godine posetio sam Kopaonik i za tu priliku sam tražio adekvatnu obuću, a sve što mi je trebalo jeste da je lagana, nepromočiva, a da nije cipela/čizma. Nike Lunar Force 1 Duckboot - to je to!


Verujem da ste svi upoznati sa tom patikom i da je viđate po gradu jako puno, ali verujte mi sa razlogom. Prava stvar za ove hladne dane i sneg, a pritom nosićete ih na sve i u svim prilikama. Zato vam neću dužiti ovaj post, ako se niste odlučili sada znate šta je prava stvar za ovaj minus i sneg, uživajte u hladnim danima, a mi se čitamo idućeg meseca.

@ponocnijahac

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

30.
Sep.
2020.
Blogger Pick
Oni su Dream Team za ceo život. Upoznajte naš novi The Coolest School Crew.
23.
Sep.
2020.
Blogger Pick
Koliko vas je upoznalo svoje najbolje prijatelje – sasvim slučajno? I koliko vas svoju ekipu smatra članovima porodice? Predstavljamo vam Anastasiju, I...
16.
Sep.
2020.
Blogger Pick
Plesom se bave ceo život. Igraju disco dance, hip-hop, moderan balet, salsu, zumbu, bachatu... Osvajale su razne nagrade na državnim i međunarodnim takmičenj...
string(0) ""
string(0) ""