Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
19.02.2020.

RIDE INTO FUTURE IN NEW PUMA SNEAKERS

Pozdrav svima!

Prelazno je vremensko razdoblje, zima polako odlazi i čekamo proleće. Iako je, dok pišem ovu priču, napolju tmuran, siv i kišan dan, u BUZZ-u je najavljeno pravo razvedravanje. Ako su i u vašem gradu ovih dana dani tmurni, jedno od rešenja za kojim možete da posegnete ukoliko želite da popravite svoje raspoloženje svakako su nove patike.

Pošto kod mene to uvek upali, danas se družim sa PUMA Future Rider Ride On modelom. U pitanju je silueta koja izaziva buđenje nostalgije i povratak u 1980. godinu, kada se ozbiljna trka sa staze preselila na ulicu. Upravo je te godine lansirana legendarna patika za trčanje – Fast Rider.

Gotovo 40 godina kasnije, Puma još uvek ide jako i bolje nego ikada pre, zahvaljujući retro sneaker ikoni, Future Rider Ride On modelu. Nova generacija casual-cool stila, živahnih boja, s daškom neonske zelene i odvažnom igrom materijala, nastavlja da širi vibracije iz 80-ih. Gornji deo patika je mekani lagani najlon sa glatkom kožom, dok je veoma upečatljiv đon izrađen od gipke crvene gume, što je materijal koji se lako održava.

Gledano sa plesne strane, svi kriterijiumi za super plesnu patiku su ispunjeni – udobnost, težina i estetika. U galeriji fotografija koja sledi pogledajte kako su se snašle u mojoj borbi protiv gravitacije i onda brzo idite na virtualne i fizičke police BUZZ šopova širom regiona, jer Puma vas čeka.

Do sledećeg letenja!

 Don Kiki

Slični članci