Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
05.02.2020.

BE ZOOMED IN NIKE ZOOM 2K

Ma šta drugi pričali, jedno je sigurno – jedinstvenost nikada ne izlazi iz mode! Ja, na primer, uvek jurim da pronađem neke fancy patike i ne zanima me šta ko misli o tome. Obožavam svoj stil i moram priznati da sam se baš oduševila kada sam videla da su predstavljeni novi Nike Zoom modeli.

Kod strastvenih ljubitelja Nike patika i nostalgičara za stilom i modom devedesetih i ranih dvehiljaditih, poput mene, ovaj novi model izazvao je potpuno oduševljenje!

Nike nas je, sa tri različite nijanse istaknute na Nike Zoom 2K patikama, podsetio na neponovljivu eru koju su obeležili modeli neobičnog i jedinstvenog izgleda.

Kombinacija kože, gume i najlona uz ZM logotipe srebrnog tona na peti i karakteristično vezivanje pertli, daje im nov i unikatan izgled. Iako su oblikom i veličnom chunky, satenske pertle pružaju dašak otmenosti i posebnosti.

Pored svega navedenog, glomazniji đon pruža izuzetnu udobnost, što je jedan od odlučujućih faktora u mom izboru obuće.

Nike Zoom 2K su neverovatno udobne i potpuno drugačije, što ih čini idealnim izborom za svaku devojku koja uživa u trendovima i modi koju diktira doba inspirisano vremenom u kom se rodio urbani street style i pokupio simpatije svih onih koji modu koriste da iskažu sebe i svoju kreativnost.

Budite kreativni. Budite brzi. Budite svoji.

Hana

Slični članci