15/01 2020.
Blogger Pick

Forecast: Sunny with a chance of Puma Thunder

Novogodišnji praznici su doba tokom kog donosimo važne odluke, a ja sam u ovu godinu ujahao na Thunder-u. Moram priznati da je bilo zabavno proteklih nekoliko nedelja – konačno smo imali priliku da provedemo vreme sa prijateljima i porodicom i da stvorimo neke nove, lepe uspomene. Još uvek smo na početku prelepe, slobodne i inspirišuće 2020, pa predlažem da je iskoristimo na najbolji način. Počnimo da radimo na ostvarenju ciljeva!

Ovde sam da sa vama podelim svoja razmišljanja o trkačkim DNA patikama, koje danas vladaju ulicama u formi unapređenih Puma Thunder Fashion 2.0. Svestranost ovog modela me baš iznenađuje! Pregledao sam sve kombinacije boja u Buzz online shop-u i skontao da postoji varijanta za svaku odevnu kombinaciju. Od svih, „zakačio“ sam se za kombinaciju crne i jarko crvene. Njen ogroman kontrast čini da uvek budete primećeni dok otkrivate deo po deo zamršenog organskog dizajna i miksa različitih materijala i tekstura. Futuristička silueta izgleda kao da se pomera sama od sebe, dok je svaki deo srednjeg đona izvajan tako da izgleda kao da se pomera unapred.

Na nogama su veoma lagane zahvaljujući tankom gornjištu, ali i predimenzioniranom đonu, što je posebno iznenađujuće. Inspirisane saradnjom Puma brenda i dizajnera Alexander McQueen-a,  Puma Thunder Fashion 2.0 definitivno pripadaju modnoj pisti i, zahvaljujući IMEVA tehnologiji, pružaju osećaj beskonačne udobnosti i potpore. Puma ovaj model upotpunjuje jednostavnim logotipom na jeziku, stvarajući jedinstveni stil ovog giganta među patikama. Siguran sam da ću ih držati blizu ulaznih vrata i da ćemo zajedno stvoriti prelepe uspomene za godišnjak 2020.

Ako mislite da Puma Thunder Fashion 2.0 odgovaraju vašem stilu, možete ih pronaći u nekom od Buzz Sneaker Station-a ili online. Drago mi je da smo imali priliku da se ponovo „sretnemo“ u ovoj Buzz Crew priči. Želim vam dobar provod i još bolju energiju kako biste ostvarili sve svoje ciljeve!

Ostanite kreativni!

MODEL JE DOSTUPAN SAMO U BUZZ ŠOPOVIMA.

Ciprian Ciulei

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

16.
Sep.
2020.
Blogger Pick
Plesom se bave ceo život. Igraju disco dance, hip-hop, moderan balet, salsu, zumbu, bachatu... Osvajale su razne nagrade na državnim i međunarodnim takmičenj...
08.
Sep.
2020.
Blogger Pick
Go Breakers – zajednička im je strast prema plesu, izdržljivost i motivacija, što ih je dovelo do 26 nacionalnih titula, 9 evropskih i 11 svetsk...
02.
Sep.
2020.
Blogger Pick
Predstavljamo vam najjaču ekipu fizičara u Srbiji i naš novi The Coolest School Crew.
string(0) ""
string(0) ""