Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
25.12.2019.

FILA •RETRO INSPIRED•

Stil devedesetih definitivno se vratio u modu! Retro duh se ističe kroz hrabre boje i autentičnost, dok je brend FILA ovu godinu zaključio predstavljanjem novog ženskog modela poznate siluete – FILA Disruptor Low.

Gledajući fotografije moje majke iz tinejdžerskih dana, naišla sam na veoma upečatljive stajlinge, neobične komade garderobe, ali i veeeoma kul patike. Često sam zamišljala sebe u u sličnom fazonu, ali s patikama smelijih boja. Konačno, BUZZ čita moje misli, spaja dizajn devedesetih i smelost koju danas imamo. Ovaj model će zavladati među svim generacijama, jer će svi poželeti da se vrate u mladost i hrabro nose retro patike u novoj boji. Jedinistven model FILA Disruptor Low ženskih patika u roze boji mogu izneti samo hrabre i samouverene devojke, a ja mislim da si baš to TI.

Razlog popularnosti ovog modela je spoj modernog, funkcionalnog i retro stila devedesetih godina. Nisam ni sanjala da ću moći da zamenim svoj omiljeni model adidas Superstar patika, sve dok u izlogu Buzz šopa nisam ugledala ovaj FILA par. Kako je roze boja moja omiljena, a FILA spojila duh 90-ih i sadašnjice, ovo je bio pravi pogodak!

U svim porodičnim domovima vlada praznična euforija, a ovo bi bio idealan poklon ispod jelke, s posebnom porukom: „Biti isti, biti poseban, biti slobodan, biti samo svoj“.

Srećna Nova godina i veliki pozdrav!

P.S. FILA Disruptor Low model možete pronaći u BUZZ šopovima i online. Ne propustite priliku da ih među prvima ponesete.

 

Budite svoji!

@IamIvanaVujosevic

Slični članci