Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
11.12.2019.

Nike Air Force 1 Black x Gold collection

Jedva sam čekala da vam se javim sa novim blogom i ovim autfitom! 

 

Zimski dani polako stižu, vreme je hladno, dani tmurni i, u takvim okolnostima, teško je pronaći inspiraciju za outfit koji je istovremeno topao, udoban i, što je najbitnije – dobro izgleda. Srećom tu su Buzz Sneaker Station i Buzz Crew da malo pripomognu da se i u ovoj sezoni kroz odevanje svakodnevno izražavamo i privučemo pažnju gde god da krenemo.

 

Ovoga puta pišem o modelu koji svako od nas poseduje ili ga je posedovao (barem jedan par). U pitanju je Nike Air Force 1.

 

 

Da, reč je o patikama koje su godinama popularne i mogu se pronaći u svim mogućim bojama, nijansama i dezenima, tako da je lako odabrati odgovarajući par za sve moguće prilike. 

 

Za ovu sezonu sam se odlučila za full crne Air Force 1 ‘07 patike sa diskretnim zlatnim outline-om na bočnom swoosh-u i Nike logotipom na prednjoj strani. Pored toga što fenomenalno izgledaju, savršene su za hladne dane, jer je spoljna strana izrađena od kože. Mislim da je suvišno pričati o kvalitetu i udobnosti! Jasno vam je zašto je Nike Air Force 1  godinama svima najdraži model.

 

 

Upoznati ste već sa skromnom paletom boja koja se nalazi u mom ormaru. Kombinacija koju najčešće nosim upravo je crno-zlatna, tako da možete misliti koliko sam odlepila za novom Nike kolekcijom koja je stigla u Buzz. 

 

Outfit je upotpunila i nova satenska Nike bomber jakna.  Mislim da ćete me često viđati na ulicama u njoj.

 

 

Nadam se da sam uspela da vas bar malo inspirišem za naredne hladne dane. Počastite se novim odevnim komadima iz Buzz-a i uživajte u njima do narednog čitanja.

 

Ina

Slični članci