11/12 2019.
Blogger Pick

Nike Air Force 1 Black x Gold collection

Jedva sam čekala da vam se javim sa novim blogom i ovim autfitom! 

 

Zimski dani polako stižu, vreme je hladno, dani tmurni i, u takvim okolnostima, teško je pronaći inspiraciju za outfit koji je istovremeno topao, udoban i, što je najbitnije – dobro izgleda. Srećom tu su Buzz Sneaker Station i Buzz Crew da malo pripomognu da se i u ovoj sezoni kroz odevanje svakodnevno izražavamo i privučemo pažnju gde god da krenemo.

 

Ovoga puta pišem o modelu koji svako od nas poseduje ili ga je posedovao (barem jedan par). U pitanju je Nike Air Force 1.

 

 

Da, reč je o patikama koje su godinama popularne i mogu se pronaći u svim mogućim bojama, nijansama i dezenima, tako da je lako odabrati odgovarajući par za sve moguće prilike. 

 

Za ovu sezonu sam se odlučila za full crne Air Force 1 ‘07 patike sa diskretnim zlatnim outline-om na bočnom swoosh-u i Nike logotipom na prednjoj strani. Pored toga što fenomenalno izgledaju, savršene su za hladne dane, jer je spoljna strana izrađena od kože. Mislim da je suvišno pričati o kvalitetu i udobnosti! Jasno vam je zašto je Nike Air Force 1  godinama svima najdraži model.

 

 

Upoznati ste već sa skromnom paletom boja koja se nalazi u mom ormaru. Kombinacija koju najčešće nosim upravo je crno-zlatna, tako da možete misliti koliko sam odlepila za novom Nike kolekcijom koja je stigla u Buzz. 

 

Outfit je upotpunila i nova satenska Nike bomber jakna.  Mislim da ćete me često viđati na ulicama u njoj.

 

 

Nadam se da sam uspela da vas bar malo inspirišem za naredne hladne dane. Počastite se novim odevnim komadima iz Buzz-a i uživajte u njima do narednog čitanja.

 

Ina

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

03.
Mar.
2021.
News
Adidas ZX osećaj je sve. Dopusti da te preuzme! Učestvuj u našoj nagradnoj aktivaciji na Instagramu i osvoji nove ZX patike po izboru.
03.
Mar.
2021.
News
Treći Buzz online raffle zakazan je za petak, 5. mart. Pogledaj model koji smo ovog puta pripremili za tebe.
24.
Feb.
2021.
News
Drugi Buzz Online Raffle zakazan je za petak, 26. februar. Pogledaj koji je model "u igri" i koji su uslovi za prijavu. 
24.
Feb.
2021.
Blogger Pick
Kad sam tek počeo da se bavim plesom, Puma je bio najvažniji brend. Suede model naročito. Takav klasik je bilo teško nadmašiti. Menjanjem svog ...
22.
Feb.
2021.
Shop the look
22.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
string(0) ""
string(0) ""