04/12 2019.
Blogger Pick

Nike Air Force 1 High comes from the future and it’s looking for the brave ones

Hej ljudi,

U zadnje vreme sam mnogo putovao, posetio neka neverovatna mesta i imao priliku da upoznam izvanredne ljude! Nekom drugom prilikom pričaću vam o mom putovanju po Južnoj Americi i Evropi sa udruženjem „Misterije bugarskih vokala“. Vratio sam se kući ispunjen, pun energije i inspiracije za nove avanture.

Ali dosta o mojim dostignućima ove jeseni. Vreme je da vam predstavim nove Nike Air Force 1 High. Što se mene tiče – Nike je ponovo odradio posao kako treba. To je brend koji sa ovim modelom demonstrira svoju superiornost na tržištu.

Bez obzira što su Nike Air Force 1 High u većini slučajeva crno-bele, što je već klasik kombinacija koja ne može da omane, one su zapravo tu da bi bile primećene. Nije bilo šanse da mi ne zapadnu za oko. Osećaj je kao da sam obuo patike iz filma „Povratak u budućnost“. Izgledaju futuristički, interesantno i, kada ih nosite, otkrivaju deo vašeg karaktera.

Nositi ovaj Nike model znači da ste hrabri, da volite da eksperimentišete i da se 100% ne plašite da budete primećeni.

Naslednik modela iz 1982. ima nove sveže dodatne elemente u svom dizajnu, kao što je reflektivni logotip. Ali moja omiljena stvar u vezi sa Nike Air Force 1 High patikama je to što su duboke, što ih čini savršenim za hladno vreme. Meni je nebitno da li ih nosim sa sporskom jaknom ili u nekoj formalnijoj kombinaciji – one čine da se osećam jedinstveno. I kao „završni detalj“ ove izuzetne odevne kombinacije, stavljam obavezan zimski aksesoar – novu New Era kapu – takođe crno-belu. Bez obzira na to što nisam neki modni guru, siguran sam da različiti elementi idu zajedno i da sam napravio pravi izbor.

Kada je u pitanju udobnost – ponovo, ove Nike patike ne mogu da se porede ni sa čim. Sjajne, atraktivne i udobne. Šta još da poželite? Ako mene pitate – idite i častite se ranim novogodišnjim poklonom!

To je moj savet vama!

Vidimo se uskoro. Budite kreativni,

SkilleR

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

25.
Nov.
2020.
Blogger Pick
Hey, hey! U današnjem blog postu želim da istaknem važnost udobnosti garderobe koju volimo da nosimo, a da pritom ne govorimo o pidžami, nego o styli...
18.
Nov.
2020.
Blogger Pick
Pročitaj novu blog priču dobro poznatog člana našeg Buzz Crew-a, Lex-a.   Ako zanemarimo raspad Bijelog Dugmeta i početak služenja šesto...
12.
Nov.
2020.
Blogger Pick
Hello, hello, moja draga ekipo ljubitelja patika! Da li ste spremni da sa mnom “uplovite” u novi blog? Ja sam Andrea Din, a ovo je priča o mojim ...
string(0) ""
string(0) ""