Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
30.10.2019.

THE FUTURE IS HERE WITH NIKE AIR VAPORMAX 2019

Pozdrav ekipo, ovde Vekac sa novim tekstom.

 

Baš sam pod visokim naponom jer sam nastupao non-stop poslednjih nekoliko meseci, obišao sam mnogo mesta, dao ljudima priliku da uživaju u mojoj muzici i usput stekao mnogo fanova. Ne bih da se hvalim, ali čisto da vas obavestim o upgrade-u moje karijere. Znate li ko je još odradio upgrade? NIKE AIR VAPORMAX 2019 SE koji se ove jeseni vratio sa neviđenim kolornim kombinacijama.

 

 

Nike me je i ovog puta oduševio ovim futurističkim modelom. Estetski ugodan oku, baš kao i njegove prethodne verzije, u boji koja me je oduševila i kupila na prvi pogled. Kombinacija 5-6 nijansi sa elegantnim providnim đonom daje mogućnost da ih nosimo sa gotovo svim odevnim komadima. Gornji deo koji je izrađen od tvrđih materijala je trajniji od prethodne verzije i stopalu osigurava fleksibilnost i stabilnost.  I da, VaporMax tehnologija nema konkurenciju na tržištu patika! 

 

Nike Air Vapormax 2019 SE mogu lako da postanu vaše omiljene patike, imajući u vidu da su hibrid komfora i stila.  Ovaj model toliko pristaje meni i mom stilu da inspiracija za novi zvuk dolazi sama po sebi. 

 

 

Bilo da ste krenuli u šetnju ili noćni izlazak, i niste sigurni šta sa čim da kombinujete, uveravam vas da je VaporMax hrabar izbor i da će se izdvojiti u masi. Verujte, umetnici koje fanovi smatraju uzorom uvek moraju da se nečim izdvoje, da budu drugačiji i da dva puta promisle o takvim stvarima. A Nike je to mnogo olakšao. Bravo!

 

Do sledećeg čitanja...

 

Vekac

Slični članci