23/10 2019.
Blogger Pick

COLORFUL ART IN SNEAKER CULTURE – NIKE AIR MAX 270 REACT

Možda smo daleko od Akademije moderne umetnosti 20. veka, ali je njen uticaj na umetnost, sociologiju i moderne tehnologije vidljiv kod novih generacija umetnika, kao što smo Remi i ja. Najbolja stvar je što je novi model Nike Air Max 270 React inspirisan baš tom Akademijom. I ovaj model je dokaz da stil i udobnost ne treba odvajati.

Naprotiv! Oni idu ruku pod ruku. Remi i ja smo sigurni u to. On – plesač, ja – istinski zaljubljenik u street modu, i mislim da oboje možemo da tvrdimo da nam inspiracija dolazi iz svih mogućih izvora koje možete da zamislite. Nije teško pogoditi da je za oboje način na koji izgledamo, zapravo način na koji se izražavamo svakodnevno. Udobnost nas provocira da tražimo različite načine da privučemo pažnju na ulici, na trotoaru, u kancelariji ili na podijumu za igru.

Činjenica je da nismo baš detaljno upoznati sa svim pravcima u umetnosti, ali Bauhaus je verovatno pravac sa kojim smo najviše povezani, jer se „bori“ protiv snobizma u umetnosti i izražavanju. A za mene i Remi nema granica u samoizražavanju. Zato su nove Nike Air Max 270 React “Bauhaus” savršen saveznik u svim našim umetničkim potezima. One su perfektna kombinacija funkcionalnosti i umetničkog duha u svim svojim interpretacijama. Zahvaljujući jedinstvenoj silueti, kombinacije autfita su provokativne, nestandardne… baš kao i naša ekipa.

Sa svetlim bojama na gornjištu i mekanim đonom Nike Air Max 270 React je ponosni naslednik prethodnog modela, jer kombinuje retro elemente sa modernim detaljima, što Remi navodi kao najomiljeniju stvar u vezi sa njima.

Za mene, najvažnija stvar je da patike izgledaju istovremeno classic i futuristički. Ne postoji bolji način za samoizražavanje od garderobe koja može i na žurku i na poslovni sastanak. Zato što sam sigurna da moj sveukupni izgled ne bi prošao nezapaženo, kada ih obujem.

 

S druge strane, Remi ih vidi kao savršenu priliku da privuče pažnju dok igra. Nije bitno da li se negde penje, da li će da skoči od negde ili će da se vrti na glavi – ljudi će gledati samo u njegove Air Max 270 React.

 

Pokret je umetnost, samoizražavanje je umetnost, i Nike Air Max 270 React su umetnost! Omogućava svima koji se usude da budu deo moderne umetnosti i da budu primećeni na ulici.

 

Mogu se pronaći online i u Buzz šopovima.

 

Budite kreativni,

Zvezdi & Remi

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

30.
Sep.
2020.
Blogger Pick
Oni su Dream Team za ceo život. Upoznajte naš novi The Coolest School Crew.
23.
Sep.
2020.
Blogger Pick
Koliko vas je upoznalo svoje najbolje prijatelje – sasvim slučajno? I koliko vas svoju ekipu smatra članovima porodice? Predstavljamo vam Anastasiju, I...
16.
Sep.
2020.
Blogger Pick
Plesom se bave ceo život. Igraju disco dance, hip-hop, moderan balet, salsu, zumbu, bachatu... Osvajale su razne nagrade na državnim i međunarodnim takmičenj...
string(0) ""
string(0) ""