09/10 2019.
Blogger Pick

ZAŠTO ĆE SVI BITI NA SNEAKERVILLE FESTIVALU 13. OKTOBRA?

Za sve ljubitelje patika, Sneakerville je verovatno najgotivnija stvar koja se ikada desila na ovim prostorima. Hej, festival patika! Pa bukvalno se ništa bolje nije pojavilo još od festivala čokolade. Kada sam poslednji put organizovao 2Hot4Stage fest, video sam kako zapravo izgleda izložba patika i, generalno, sneakerhead scena na jednom mestu. Raspametio sam se koliko je svemirskih i old school modela bilo izloženo toga dana. A to je samo teaser za ono što sledi u Beogradu! 

Lex

Znate zašto će svi biti na Sneakerville festivalu 13. oktobra u Luci Beograd?

Zašto što će to biti najbolji događaj ikada organizovan, a posvećen sneaker kulturi.

Zato što će biti svi izvođači koje voliš. Zato što je nedelja dan za kul zabavu. Zato što ćemo se družiti na svim stanicama i đuskati ceo dan. Zato što ćeš kući otići sa strava poklonima. Da li i dalje razmišljaš da li treba da učestvuješ? Vidimo se!

Marina

 

Drago mi je da postoji događaj kao što je Sneakerville, koji na jednom mestu okuplja istomišljenike i zaljubljenike u modu, estetiku i, pre svega, patike. Jedva čekam festival da izgrmimo najjače!

Voja

 

 

Ne znam za vas ljudi ali mene veoma raduje činjenica da se po prvi put kod nas održava jedan ovakav festival, gde će svi ljubitelji patika imati priliku da uživaju ne samo u sneaker kulturi, već i u muzici i raznim radionicama koje nas čekaju u okviru Sneakerville festivala.

 

Vidimo se u Luci Beograd 13.oktobra jer ćemo slaviti umetnost, dobru zabavu i patike koje nam tako dobro prate svaki korak! Tamo vas čeka moja Buzz Crew ekipa, jer Voja, Marina i ja biramo pobednike jedne od aktivacija koje vas očekuju na Buzz štandu.

Dživ

 

Ukoliko ste zaljubljenik u muziku, sport i umetnost, volite streetwear kulturu i nosite patike, ne sumnjam da ćete biti na najvećem sneaker festivalu u regionu i da ste rezervisali svoje mesto. Vidimo se 13.10!

Blizanac

 

Buzz Crew

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

27.
May.
2020.
Blogger Pick
Ćao ljudi! Evo mene opet. Javljam se sada kada je prošao sav haos u kojem smo se iznenada našli. Konačno je sve u redu i tu smo da koloritom i ...
13.
May.
2020.
Blogger Pick
Ćao ljudi, nadam se da ste mi dobro u ovom ludom periodu!
06.
May.
2020.
Blogger Pick
Evo mene ponovo sa novom pričom, novim omiljenim patikama, ali u nešto drugačijem okruženju. Ako ste, kao i ja, poslednjih mesec i više dana pr...
string(0) ""
string(0) ""