25/09 2019.
Blogger Pick

Retro future by Puma

Pozdrav ekipo! Kroz prethodne priče sam imao priliku da isprobam i pišem vam o omiljenim modelima patika brendova Nike i adidas. Iako gotovo nikada ne odstupam u izboru ta dva brenda, oduvek sam voleo da probam nešto novo i dam šansu novim modelima. Zato vas danas uvodim u svet brenda Puma – i to modela Puma RS-X.

Poseta ovoj arkadnoj igraonici vratila me je u detinjstvo. Svi ti 8-bit zvuci i neon šarenilo ispunili su me neverovatnim osećanjem nostalgije, što ujedno karakteriše i ovaj model patika. Kao što možete videti na fotografijama, i više nego dobro su se uklopile uz šareni ambijent igraonice. Iako se ovo „RS“ odnosi na Running System, iz iskustva vam mogu reći da ih možete nositi u skoro svakoj urbanoj prilici. Bilo da trčite ili obavljate svakodnevne aktivnosti, poput škole, odlaska do grada ili igraonice – Puma RS-X „Colour Theory“ će vas savršeno ispratiti.

Puma RS-X patike rađene su po uzoru na Running System model iz 80-ih, tako da se, iako izgledaju moderno i futuristički, može se osetiti taj retro vajb.

Ono što odlikuje ovaj model jesu mrežasto gornjište za protok vazduha i gumeni đon koji nudi jaku stabilnost i prianjanje za svaku površinu. Pored toga, ono što ga čini posebnim jeste i dizajn. Od đona pa sve do jezika mogu se videti lepo usklađene komplementarne boje, istaknute kroz geometrijske oblike i šare na đonu. Sam spoj futurističke linije i kombinacije boja sa retro krojem je ono što ovima patikama daje poseban pečat.

Uživao sam u ovom izboru. Moram priznati da su mi, pri ulasku u Buzz šop, Puma RS-X „Colour Theory“ patike prve privukle pažnju u moru drugih modela.

Do sledeće Buzz priče imate jedan veliki pozdrav od mene.

AdnanBro

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

24.
Feb.
2021.
News
Drugi Buzz Online Raffle zakazan je za petak, 26. februar. Pogledaj koji je model "u igri" i koji su uslovi za prijavu. 
24.
Feb.
2021.
Blogger Pick
Kad sam tek počeo da se bavim plesom, Puma je bio najvažniji brend. Suede model naročito. Takav klasik je bilo teško nadmašiti. Menjanjem svog ...
22.
Feb.
2021.
Shop the look
22.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
string(0) ""
string(0) ""