25/09 2019.
Blogger Pick

Retro future by Puma

Pozdrav ekipo! Kroz prethodne priče sam imao priliku da isprobam i pišem vam o omiljenim modelima patika brendova Nike i adidas. Iako gotovo nikada ne odstupam u izboru ta dva brenda, oduvek sam voleo da probam nešto novo i dam šansu novim modelima. Zato vas danas uvodim u svet brenda Puma – i to modela Puma RS-X.

Poseta ovoj arkadnoj igraonici vratila me je u detinjstvo. Svi ti 8-bit zvuci i neon šarenilo ispunili su me neverovatnim osećanjem nostalgije, što ujedno karakteriše i ovaj model patika. Kao što možete videti na fotografijama, i više nego dobro su se uklopile uz šareni ambijent igraonice. Iako se ovo „RS“ odnosi na Running System, iz iskustva vam mogu reći da ih možete nositi u skoro svakoj urbanoj prilici. Bilo da trčite ili obavljate svakodnevne aktivnosti, poput škole, odlaska do grada ili igraonice – Puma RS-X „Colour Theory“ će vas savršeno ispratiti.

Puma RS-X patike rađene su po uzoru na Running System model iz 80-ih, tako da se, iako izgledaju moderno i futuristički, može se osetiti taj retro vajb.

Ono što odlikuje ovaj model jesu mrežasto gornjište za protok vazduha i gumeni đon koji nudi jaku stabilnost i prianjanje za svaku površinu. Pored toga, ono što ga čini posebnim jeste i dizajn. Od đona pa sve do jezika mogu se videti lepo usklađene komplementarne boje, istaknute kroz geometrijske oblike i šare na đonu. Sam spoj futurističke linije i kombinacije boja sa retro krojem je ono što ovima patikama daje poseban pečat.

Uživao sam u ovom izboru. Moram priznati da su mi, pri ulasku u Buzz šop, Puma RS-X „Colour Theory“ patike prve privukle pažnju u moru drugih modela.

Do sledeće Buzz priče imate jedan veliki pozdrav od mene.

AdnanBro

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

25.
Nov.
2020.
Blogger Pick
Hey, hey! U današnjem blog postu želim da istaknem važnost udobnosti garderobe koju volimo da nosimo, a da pritom ne govorimo o pidžami, nego o styli...
18.
Nov.
2020.
Blogger Pick
Pročitaj novu blog priču dobro poznatog člana našeg Buzz Crew-a, Lex-a.   Ako zanemarimo raspad Bijelog Dugmeta i početak služenja šesto...
12.
Nov.
2020.
Blogger Pick
Hello, hello, moja draga ekipo ljubitelja patika! Da li ste spremni da sa mnom “uplovite” u novi blog? Ja sam Andrea Din, a ovo je priča o mojim ...
string(0) ""
string(0) ""