11/09 2019.
Blogger Pick

FUTURISTIC IS THE NEW FASHIONABLE WITH NIKE M2K TEKNO

Ćao ljudi! Već znate da sam jedna od onih nenormalnih ljubiteljki patika, tako da možete da pretpostavite kakva je bila moja reakcija kad sam čula da je nova kolekcija stigla u Buzz.

U mnoštvu novih, sjajnih modela, posebno me je oduševio novi model Nike M2K Tekno.

Želja za ovim modelom se javila čim su se prvi put pojavile na tržištu a to je bilo proleće prošle godine. Željno sam čekala da budu dostupne i kod nas. I dočekala sam. Dočekala, ali muški model. Naravno da sam ga kupila i furala patike za broj veće. Vi ne možete da zamislite tu udobnost. Specificnost Nike M2K Tekno patika je njihov old-school vibe, chunky izgled i savršen prikaz 90's dad sneaker trenda. Odlično se slažu uz jeans, biciklističke i oversized majice uz koje ih obavezno nosim.

A onda je u BUZZ stigao novi, ženski model. Već naviknuta na udobnot i chunky izgled prethodnih patika, odlučila sam se za još jedan par – što dovoljno govori o mojoj zaluđenosti Nike M2K Tekno patikama.  I da, naravno da sam odmah videla 101 kombinaciju sa njima u „glavnoj ulozi“ za jesen koja je pred nama.

P.S. Slikaću vam kao i uvek, a vi mi obavezno dajte ideju kako biste ih vi nosili.

Hana

Ostavi komentar

Slični članci

04.
Dec.
2019.
Blogger Pick
Hej ljudi, U zadnje vreme sam mnogo putovao, posetio neka neverovatna mesta i imao priliku da upoznam izvanredne ljude! Nekom drugom prilikom pričaću vam o ...
20.
Nov.
2019.
Blogger Pick
Dame i gospodo, došlo je ono vreme u godini! Već mogu da osetim kako hladan vetar osvaja ulice našeg lepog grada.
06.
Nov.
2019.
Blogger Pick
Pozdrav ekipo! Vreli dani polako prolaze (da ne kažem da su već prošli), ali ne i „vrući“ modeli patika!
string(0) ""
string(0) ""