Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
22.08.2019.

Nike Air Max 200: Out for Fame

Pozdrav od mene, DJ Akashe. Ja sam DJ i organizator različitih hip-hop event-ova na Rock On Jamz platformi. Od nedavno sam i deo Buzz Crew-a i nameravam da vam u tekstovima koje ću pisati predstavim svoju strast prema patikama kroz prizmu hip-hopa.

Air Max je devedesetih izazivao zavist u Bugarskoj – bilo je to vreme kad nije mogao baš svako da ga ima! Reč je o modelu koji je njegove vlasnike tada pretvarao u zvezde ulica. Situacija se nije mnogo promenila ni danas, kada je došlo vreme za debi nove ikone ulica – Nike Air Max 200, koje su kombinacija klasika 90 i siluete 180 u kolaboraciji sa modernim linijama Air Max 720 i Air Max 270, što je dovelo do – pravog HYPE-a!

Sećam se mojih prvih Air Max patika i toga kako sam se osećala dok sam ih nosila. Kao da se transformišem u superheroja onog trenutka kada ih obujem! Baš to je prednost Air Max 200 u poređenju sa ostalim modelima, a dodatno su super udobne i na pravi način prezentuju legendarnu Air Max siluetu u ovoj eri, na isti revolucionaran način na koji to Nike radi tokom svih ovih godina.

Nike Air era je suštinski deo hip-hop putovanja. U poslednjih 40 godina, oba pokreta se razvijaju paralelno, dok je međusobni uticaj evidentan još od sedamdesetih. Pioniri hip-hop kulture su zapravo kreatori današnjih trendova, koji svojim jedinstvenim viđenjem skreću pažnju na to kako da se kombinuje i nosi moderna obuća. Od načina na koji je B-Boy ekipa bira (šire pertle i način na koji ih vezuje), preko Run DMC-a koji jednostavno nije koristio pertle i na taj način postavio nove standarde, sve do Nike uticaja na mnoge supkulture hip-hopa, trendovi su svoju kulminaciju doživeli novim Nike Air Max 200 modelom.

Peace out!

DJ Akasha

Slični članci