Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
01.08.2019.

On Wednesdays we wear Fire Rose

Zdravo ljudi, missed me? Čitamo se opet nakon nekog vremena. Ovaj put vam predstavljam svoje trenutno omiljene letnje patike - Puma Thunder. Zašto omiljene i zašto baš ova boja?

Leto je, sezona je festivala i dugih noćnih izlazaka, party-a i mnogih drugih aktivnosti, stoga upravo su Puma Thunder savršene za upotpunjavanje look-a u ovim sunčanim danima. Kombinacija modela, boje - Fire Rose, koja se uklapa u atmosferu leta su pun pogodak. Još jedan plus i razlog zašto su “must have” u mom cipelarniku jeste i lakoća kretanja obzirom da je pored dobrog izgleda modela, udobnost važan faktor za ludiranje, ples i dobru zabavu.

Oblik ovog modela olakšava obuvanje i skidanje, sto je odlična stvar kada si u žurbi. Zbog savremenog načina zivota, svi mi nekad negde žurimo, zar ne? Možda tome pripomaže nekonvencionalni način vezivanja pertli, te sam njihov oblik. 

Puma Thunder patike sačinjene su kombinacijom materijala - kože i antilopa, dok je đon, debljine oko 5 cm napravljen od gume. Upravo zbog ove kombinacije materijala, patike su lake za nositi, pa čak i po nepredviđeno lošem vremenu. Na zadnjem delu, nalazi se Puma logo koji pridodaje eleganciju ovom avangardnom modelu  i čini ga nosivim u mnogim situacijama i prilikama. 

Jasno vam je zašto su one moj favorit ove sezone :)

Do narednog čitanja,

Xo

Ina

Slični članci