25/07 2019.
Blogger Pick

Like a Slav superstar

Ćao ljudi, AdnanBro se javlja sa još jednom pričom! Polako se navikavam na pisanje blogova. Iako sam često u kontaktu sa digitalnim svetom i društvenim mrežama, nikada ranije nisam bio u prilici da ih pišem. Moram reći hvala BUZZ-u na prilici da se oprobam i u ovome. Nadam se da ćete izvući po koju zanimljivu informaciju.

Vreli dani su nam stigli zajedno sa vrelim adidas modelima! Like a Slav uvek sam bio adidas lik. Nikad se nisam previše dvoumio u izboru patika – to "adidas" bi uvek presudilo. Tako sam za ovo leto odabrao Adidas Superstar, model koji sam često viđao u društvu, ali ih nikada nisam imao.

Bilo mi je zanimljivo saznanje da je ovaj model prvobitno dizajniran za košarku. Ali zbog unikatnog izgleda mnogi su ih "urbanizovali" i pretočili u svakodnevne, patike za ulicu. Toj urbanizaciji je doprinela popularna hip-hop grupa Run D.M.C. – poneli su ovaj model na koncertu, bez pertli, sa izbačenim jezikom. Potez je postao veoma primećen i aktuelan, što je grupa iskoristila, pa su kasnije snimili pesmu po imenu "My Adidas".

Ono što je oduvek karakterisalo adidas Superstar jeste školjkast prednji deo koji daje retro vajb koji sam uvek voleo kod patika. Školjksti prednji deo je ovaj model učinio ikonom i poznat je kao jedan od najuticajnijih u sneaker kulturi, klasik iz adidas porodice.

Proveo sam neko vreme u adidas Superstar patikama i, da budem iskren, nisam pogrešio u izboru za ovo leto. Prelagane su i idu uz manje-više sve što obučete.

Bilo da ste u školi, na poslu, šetnji, trčanju ili basketu – uklopiće se uz svaki stil, a ove fotografije su dobar pokazatelj toga.

Želim vam ugodno i uspešno leto, a do sledeće priče imate jedan veliki pozdrav!

AdnanBro

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

13.
Jan.
2021.
Blogger Pick
Hej BUZZ ekipo! Moje ime je Nina Retar i član sam BUZZ Crew-a već više od godinu dana. Ovo je moj prvi blog post i nadam se da će vam doneti sreću i i...
30.
Dec.
2020.
Blogger Pick
Danas, draga moja sneaker zajednico, pričamo o performansama. Da li ste i vi uzbuđeni? Znam da ja jesam ili je bar štreber u meni uzbuđen. Tokom ovih ...
23.
Dec.
2020.
Blogger Pick
Ćao, ekipo! Nadam se da ste se uželeli mojih priča. Ovoga puta vam predstavljam model patika iz devedesetih, dobro poznati Nike Air Max 90. Kako u tom perio...
string(0) ""
string(0) ""