Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
12.06.2019.

BIG COMEBACK OF ADILETTES

Opšte je poznato da su se nekad papuče nosile posle tuširanja ili nakon plivanja, kada je svakom od nas bilo i najpraktičnije da ih koristimo. Međutim, čuvene Adilette papuče su ponovo osvojile svet, otišle korak dalje i postale pravi fashion statement.

Kao neko ko obožava vintidž stvari, moram da priznam da sam se mnogo obradovala kada je ovaj model papuča iz davne 1972. godine ponovo postao popularan. Iako se inicijalno nosio samo u sportskim kombinacijama, devojke a i muškarci širom planete pokazali su da Adidas Adilette papuče mogu da budu i sastavni deo kul street style kombinacije.

 

Počevši od toga da su veoma udobne, ono što me je privuklo jeste dizajn, jer njihove prepoznatljive linije jednostavno mogu da upotpune sve što nosite. Ako bih baš nešto morala da istaknem kod Adilette papuča to je da možete da budete potpuno slobodni u kreiranju kombinacija i u eksperimentisanju sa vašim sportsko-elegantnim outfitima.

Uvek sam isticala da treba nositi stvari u kojima se osećate autentično. Bez obzira na to vam koji stil najviše “leži”, Adilette papuče mogu da budu dobar način da izađete iz svoje zone komfora i sa odevnim kombinacijama uradite nešto potpuno drugačije. Savršene su za plažu, za street style i, po mom mišljenju, jedan od trendova čijem sam se povratku možda i najviše obradovala.

Ja sam svoje Adidas Adilette papuče ukombinovala sa trenutno omiljenom Adidas haljinom koja je idealna za letnje dane, a koju možete stilizovati bandanom oko struka. Nekad morate da budete kreativni kada nemate kaiš pri ruci i da eksperimentišete sa komadima garderobe koje već imate u ormanu. Naravno, nezaobilazni deo gotovo svakog outfit-a koji nosim jeste šešir, jer jednostavno postoje komadi koji su vanvremenski i sa kojima se uvek osećate lepo i sigurno u sebe.

 

Ako i vi želite da budete deo ovog Adilette trenda, svratite do najbližeg Buzz šopa i nabavite svoj par. Jedva čekam da vidim vaše kombinacije!

 

Do neke sledeće priče, budite svoji!

 

Kompletnu ponudu papuča pogledajte na ovom linku.

 

Dživ

Slični članci