Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
08.05.2019.

PASSION OBSESSION – NIKE AM 97

Pozdrav svima, ja sam Vekac, novi član Buzz ekipe. Pevač sam i reper iz Banjaluke. Pored toga se bavim produkcijom i sviram tri instrumenta. Muzikom se bavim otkad znam za sebe i ona je jednostavno moj način života.

Pored ljubavi prema muzici, oduvek je prisutna i ljubav prema patikama, a posebno prema brendu Nike. Zato danas pričamo o modelu NIKE AIR MAX 97 LX. Zbog njihove jedinstvenosti odmah sam poželeo da ih imam. Bila je to ljubav na prvi pogled!

Revolucionarna Air-Sole jedinica predstavljena je sneaker svetu 1978. godine.  

Nike Air Max 1 je te godine debitovao s vidljivim vazduhom, dopuštajući obožavaocima više od osećaja udobnosti – odjednom su ga mogli videti.

Dve godine nakon što je Nike Air Max 95 doneo vidljivi vazduh u prednji deo stopala, Nike Air Max 97 stigao je s prvom jedinicom pune dužine. Patika je napravila pravu senzaciju u svetu trčanja, kao što je i bilo predviđeno linijama u dizajnu, koje su stvorile efekta talasa.

Ti talasi još uvek dominiraju, čak i dve decenije kasnije.

Nike Air Max 97 LX odlikuje klasični dizajn talasa koji se ističe prelepim zavojima i šarenim Max Air jastukom. Upravo oni daju boju i stil koji traju. Imaju neobičnu plavu boju iz koje se, gledajući iz drugog ugla, naziru ljubičaste nijanse. I pored svoje upadljivosti, lako se mogu kombinovati sa različitim stilovima.

Zbog sintetičke kože, patike su veoma izdržljive i jednostavne za čišćenje, a samim tim i dobar izbor za gotovo sve vremenske uslove. Gumeni đon pruža veoma visok stepen izdržljivosti i udobnosti. Kad smo kod udobnosti, ona je naravno na prvom mestu! Ovaj model je, zbog Max Air jedinice koja pruža laganu amortizaciju, raj za svačiju nogu. Noseći ovaj predivni model nisam mogao da ne primetim veoma česte poglede mojih sugrađana. Svojom unikatnom bojom jednostavno nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Kao i do sada, Nike me i sa ovim modelom nije razočarao. Naprotiv, oduševljen sam kombinacijom udobnosti i estetike. Obožavam svaki centimetar ovog modela što se jasno vidi na slikama. Bilo da ste krenuli u šetnju ili noćni izlazak, i niste sigurni šta sa čim da kombinujete, uveravam vas da je Nike Air Max 97 LX hrabar izbor i da će se izdvojiti u masi. Verujte mi, umetnici koje fanovi smatraju uzorom uvek moraju da se nečim izdvoje, da budu drugačiji i da dva puta promisle o takvim stvarima. A Nike je to umnogome olakšao. Bravo!

Peace out.

Vekac

Slični članci