17/04 2019.
Blogger Pick

All in squad!

Stan Smith je ključni komad u ormaru svake devojke. Iako su prvobitno zamišljene kao patike za tenis koje je nosio francuski teniser Robert Haillet, patike Stan Smith su oborile sve rekorde u prodaji širom sveta. U pitanju je model koji je naročito popularan među devojkama u Francuskoj.

Ove neverovatno popularne i prodavane patike vole i devojke i devojčice. One predstavljaju jedan od najpoznatijih klasika brenda adidas. S obzirom na popularnost i boom koji su napravile, adidas nije menjao dizajn patika od trenutka kada su one puštene u prodaju. Jedine promene vidljive su na poleđini patike, na delu na kojem piše „Stan Smith“, ali i kada je reč o bojama modela koji se mogu kupiti. Dizajn je minimalistički i jednostavan i upravo je to formula njihove neverovatne popularnosti. Nose ih menekenke, modne urednice, dizajnerke, ne samo na ulicama Pariza, Milana i Njujorka, već i Beograda, Zagreba, Skoplja... Ponesite omiljeni par Stan Smith patika i „zaokružićete“ svaki svoj autfit.

Moja dva omiljena para Stan Smith patika su klasične bele sa zelenim detaljima i jednobojne, crne. Njih sam najviše nosila, a još uvek su u odličnom stanju. To su jedine patike sa kojima you can't go wrong.

A sada, kad god ne mogu da odlučim koju obuću da uklopim uz određeni autift, biram nove Stan Smith patike sa interesantnim printom i prezadovoljna sam. Ukoliko imam neki sastanak, nosim ih sa crnim odelom. Odlično stoje i sa klasičnim Levis farkama i belom košuljom, a najviše volim da ih nosim uz letnje haljine. Jednostavne su za kombinovanje, nisu tipično sportske da moram da vodim računa o usklađivanju, a odlično stoje i sa romantičnom letnjom haljinom od čipke. I ne samo da izgledaju dobro, već su i neverovatno udobne, što je svakoj ženi podjednako važno. U pitanju je jedan od onih vanvremenskih komada koji nikada neće izaći iz mode, već će uvek biti popularni i rado se kupovati.

 

Pogledajte kako smo ih ponele moje Buzz Crew devojke Suz, Iva i ja. Mi smo, jednostavno, ALL IN GIRL SQUAD!

 

xoxo,

Beatrice

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

27.
May.
2020.
Blogger Pick
Ćao ljudi! Evo mene opet. Javljam se sada kada je prošao sav haos u kojem smo se iznenada našli. Konačno je sve u redu i tu smo da koloritom i ...
13.
May.
2020.
Blogger Pick
Ćao ljudi, nadam se da ste mi dobro u ovom ludom periodu!
06.
May.
2020.
Blogger Pick
Evo mene ponovo sa novom pričom, novim omiljenim patikama, ali u nešto drugačijem okruženju. Ako ste, kao i ja, poslednjih mesec i više dana pr...
string(0) ""
string(0) ""