Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
10.04.2019.

THE BALANCE

Patike New Balance, još od svog nastanka, predstavljaju odličan miks novih tehnologija i pravog sportskog retro duha. Za New Balance 247 se samim tim može reći da je proizvod posvećenosti tog brenda spoju sportskih i lifestyle varijanti.

New Balance 247 svojim izgledom više podseća na sportske modele tog brenda, ali to ne treba da vas spreči da ih nosite u svim prilikama i sa različitim autfitima. Sa kombinacijom crnog gornjišta, belog đona i tamno crvenih i sivih detalja, ove patike treba da postanu neizostavne u vašim svakodnevnim varijantama. Baš kao i svi ostali New Balance modeli, i model NB 247 je neverovatno udoban. Tome naročito doprinosi njegovo mrežasto gornjište koje savršeno obavija vaše stopalo.

Ravne pertle doprinose aerodinamičnom izgledu novih New Balance 247 patika. Model je dizajniran za ljude koji su uvek aktivni, dok će zahvaljujući fleksibilnoj konstrukciji brzo postati vaš prvi izbor u svakodnevnim varijantama.

Čist, minimalistički dizajn savršeno će se uklopiti šta god da ponesete, dok dekonstruisan izgled patike omogućava lako navlačenje i svlaćenje. Baš zato vas ove patike neće razočarati.

Stay comfortable, stay cool, stay awesome!

Jane

Slični članci