03/04 2019.
Blogger Pick

Nike Air Max 270 – The More I Look at Them, The More I Like Them

Hej ljudi, ja sam SkilleR i bitbokser sam već nekoliko godina. Za mene je ovo najednostavniji način stvaranja muzike. Svi imamo iste resurse (svoje telo), ali koristimo raziličite instrumente. 99% bitboksinga je vazduh, a uključeni su i grlo (glasne žice) i usne.

To što volim ono što radim, uz činjenicu da se bitboksing može vežbati baš bilo gde, čitav proces čini neverovatno moćnim. To je razlog zašto sam toliko u tome. Mogu da bitboksujem gde god – sa ili bez mikrofona, na ulici, u kuhinji, pod tušem.

Tokom godina stekao sam titulu svetskog i evropskog šampiona u bitboksingu. Neki kažu da sam najbolji u tome što radim, ali ja ne volim da poredim takve stvari jer je u umetnosti komparacija uvek stvar subjektivnog osećaja.

Isto je kao kad porediš Air Max modele. Ono što obožavam kod njih je njihova nepredvidljivost zato što svaki put „zapucaju“ u različitom pravcu. Očekuješ da će novi model biti logičan naslednik prethodnog, da nećeš osetiti prelaz sa jedne boje na drugu, ali kod Air Max-a stvari ne idu baš kao što ih ti planiraš.

Kada je u pitanju moj lični stil, ne pratim baš sve trendove ali volim da znam šta se dešava u svetu mode. Da bih predstavio svoju ličnost koristim različite autfite, ali ono što mi je svakako najvažnije je udobnost. Sa svakim nošenjem sve više kontam šta je ideja i smisao svakog od modela.

Danas s ponosom kažem da sam postao kolekcionar. Posedujem oko 50 pari, od kojih su neke poprilično „matore“, ali imaju sentimentalnu vrednost i ne mogu da ih bacim tek tako. Tokom godina sam neke donirao, neke poklonio prijateljima. Modelima koje baš volim, ali ih ne nosim svaki dan napravio sam specijalno mesto u stanu.

Svakodnevno nosim različite modele, ali nove Air Max 270 su jedinstvene patike koje privlače pažnju. Što ih više nosim, one više postaju deo mene i što ih više gledam, više mi se sviđaju. Super su udobne i lako se kombinuju uz šta god.

Sjajna stvar u vezi 270 je činjenica da menjaju boju pod određenim svetlom i da jednostavno nikada ne dosade. Zato su one savršena obuća za kojom se svi na ulici okreću.

Ako biste mi dozvolili da malo maštam, Air Max model by SkilleR bi definitvno imao žute momente, jer je to moja omiljena boja, ali bih zadržao detalje kao na pravim 270, sa istim nijansama pod svetlom.

Pozdrav sneaker manijaci,

 

SkilleR

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

27.
May.
2020.
Blogger Pick
Ćao ljudi! Evo mene opet. Javljam se sada kada je prošao sav haos u kojem smo se iznenada našli. Konačno je sve u redu i tu smo da koloritom i ...
13.
May.
2020.
Blogger Pick
Ćao ljudi, nadam se da ste mi dobro u ovom ludom periodu!
06.
May.
2020.
Blogger Pick
Evo mene ponovo sa novom pričom, novim omiljenim patikama, ali u nešto drugačijem okruženju. Ako ste, kao i ja, poslednjih mesec i više dana pr...
string(0) ""
string(0) ""