27/02 2019.
Blogger Pick

Keep it classy

Zdravo ljudi. Došlo je vreme da se i mi malo bolje upoznamo. Znate da sam veliki zaljubljenik u modu, arhitekturu... Paaa, u svaki oblik umetnosti. Svaki moj dan je veoma dinamičan i ispunjen kreativnim I kvalitetnim aktivnostima, a ovim blogom želim da vas uvedem u svoju svakodnevnicu, jednim od mojih omiljenih sportswear brendova – adidas!

Adidas je brend  koji me nikada nije izneverio kvalitetom i dizajnom. Brend koji je popratio sve moguće faze u mom životu – od prvih koraka, odrastanja, puberteta, sportskih i mnogih drugih aktivnosti kojima sam se bavila i kojima se još uvek bavim i koje čine moju svakodnevnicu: umetnost, moda, muzika, dizajn.

U ovom blog postu sam fokus je na jednom adidas-ovom klasiku – modelu I-5923. Dostupan je u nekoliko varijacija boja, a ja sam se odlućila za pastelno roze/nude sa belim detaljima, koja savršeno ide uz moje monohromatske outfit-e. Oni koji me poznaju ili prate neko vreme na društvenim mrežama, već su upoznati sa mojom skromnom paletom boja – crna, bela, nude.

Ono što me je posebno privuklo ovom adidas modelu, pored njegove lakoće i udobnosti, jeste jednostavni retro dizajn. Iniki ili danasnji naziv I-5923, inspirisan je 70-im i 80-im  (penasti puni đon, prepoznatljive tri štrafte na bočnim stranama, prozračni rastegljivi materijali i nekoliko kožnih detalja).

I-5923 je klasični model jednostavnog, minimalističkog izgleda koji ne izlazi iz mode i ono što je meni veoma bitno jeste svedena forma koja se lako kombinuje i pruža mogućnost poigravanja sa dnevnim, ali I sa odevnim kombinacijama za veče. Prilagodljiv svim stilovima i prilikama. Savršen model za suvo vreme i za osobe poput mene, koji su od ranih jutarnjih do kasnih večernjih časova u pokretu!

Uživajte u ovim lepim danima uz adidas I-5923.

Do narednog čitanja…

Xo

Ina

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

16.
Sep.
2020.
Blogger Pick
Plesom se bave ceo život. Igraju disco dance, hip-hop, moderan balet, salsu, zumbu, bachatu... Osvajale su razne nagrade na državnim i međunarodnim takmičenj...
08.
Sep.
2020.
Blogger Pick
Go Breakers – zajednička im je strast prema plesu, izdržljivost i motivacija, što ih je dovelo do 26 nacionalnih titula, 9 evropskih i 11 svetsk...
02.
Sep.
2020.
Blogger Pick
Predstavljamo vam najjaču ekipu fizičara u Srbiji i naš novi The Coolest School Crew.
string(0) ""
string(0) ""