Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
23.01.2019.

RETRO IS THE NEW BLACK

Vreme je za veliki povratak devedesetih!

U adidas Falcon zaljubila sam se na prvi pogled. Svako ko me poznaje zna da sam dugogodišnji fan adidas patika, dok me je ovaj model privukao ne samo zbog svog jedinstvenog dizajna, već i zato što je reč o limitiranoj liniji koja je posvećena baš ženama. Kao neko ko mnogo veruje u osnaživanje žena i pronalaženje lepote u samoj sebi, predstavljanje ove linije vidim kao još jedan korak koji je brend adidas napravio baš sa ovom linijom Falcon patika.

Zanimljivo je da ove patike predstavljaju unapređenu verziju Falcon Dorf patika iz 1997. godine, s tim što su sada dobile potpuno nov i upečatljiviji dizajn, oslanjajući se na početni model patika.

Kombinacija boja potpuno podseća na vajb devedesetih koji možete da ponesete sa nekoliko različitih odevnih kombinacija. I da, pored toga što im je dizajn sjajan, mogu da potvrdim da su jedne od najudobnijih patika koje sam imala priliku da nosim.

Adidas Falcon su onaj tip patika koje možete da nosite od jutra do mraka i da pritom imate pravi statement model koji sa sobom nosi duh jedne drugačije ere. Moram da priznam da nikog nije iznenadio moj izbor Falcon patika baš zato što dugo negujem taj vintage momenat i kroz oblačenje i kroz svoj lični stil i način života. Ako ste, baš kao i ja, večiti zaljubljenik u retro, ove patike su pravi izbor za vas. Budite svoje, budite drugačije, jer to, baš kao i adidas Falcon nikad ne izlazi iz mode.

Do sledeće priče, uživajte u svakom koraku koji napravite sa ovim patikama.

P.S. Požurite u najbliži Buzz shop i nabavite svoj par! Čekam vaše utiske.

Dživ

Slični članci