08/11 2018.
Blogger Pick

A SF Story: Dune Red is the new classic

Gde ste, ljudi?! Zadovoljstvo je pisati novu blog priču o klasiku koji je ponovo otkriven. Sedite, opustite se i dozvolite mi da sa vama podelim moja razmišljanja o ikoni Nike SF Air Force 1 Mid.

Prvo, želeo bih da odam počast neverovatnom koloritu na ovim patikama – u pitanju je Dune Red, što doslovno znači „pesak crvena“. Inspiracija je potekla od pejzaža planete Mars, kao što i sama „SF“ skraćenica u imenu kaže. Predivna kombinacija kože i mrežice čini Nike SF Air Force 1 Mid super praktičnim i udobnim patikama koje mogu da se nose u svakoj prilici, tako da ovaj detalj tvog outfita uvek bude zapažen. Svetlo braon đon je stvoren da bi ti bilo udobno, dok je Air Max tehnologija odlično uklopljena, pa se gotovo i ne primećuje. Sve ovo u kombinaciji sa ergonomskim dizajnom, koji svi znamo i volimo kod Air Force patika, omogućava ono što ja zovem „šetnjom po pahuljama“.

Regularan dan mog života je zapravo jedan organizovani haos. Rutinu prekidaju potpuno neočekivane stvari koje su sastavni deo sveta muzike. To znači da garderobu menjam nekoliko puta dnevno. Volim duboke patike, ali ne i odvezivanje i zavezivanje pertli. Nike SF Air Force 1 Mid ima rešenje i za taj problem: dupli rajsferšlus na peti – poklon od neviđenog tima dizajnera koje obožavam. Ne samo što dobro izgleda i što je praktična, već cela patika izgleda kao inženjerski uspešan poduhvat. Odlično naležu, a možeš da biraš i da li ćeš čičak traku pričvrstiti za „3 na 3“ ili ćeš je opušteno pustiti.

Nadam se da ste uživali u priči i da sam uspeo da vas ubedim da ovim patikama date mesto koje zaslužuju u vašoj kolekciji. Možete ih naći u Buzz šopovima u svim bojama i veličinama, jer su klasici uvek u modi. Do sledećeg puta, želim vam svima čiste trotoare! Ostanite dosledni sebi i budite to što jeste.


Peace,
El Nino

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

16.
Sep.
2020.
Blogger Pick
Plesom se bave ceo život. Igraju disco dance, hip-hop, moderan balet, salsu, zumbu, bachatu... Osvajale su razne nagrade na državnim i međunarodnim takmičenj...
08.
Sep.
2020.
Blogger Pick
Go Breakers – zajednička im je strast prema plesu, izdržljivost i motivacija, što ih je dovelo do 26 nacionalnih titula, 9 evropskih i 11 svetsk...
02.
Sep.
2020.
Blogger Pick
Predstavljamo vam najjaču ekipu fizičara u Srbiji i naš novi The Coolest School Crew.
string(0) ""
string(0) ""