17/10 2018.
Blogger Pick

May the Force be with you!

Zdravo ljudi! Znamo se iz grada, zar ne? Volela bih prvo da se predstavim kao “stara-nova klinka” Buzz Crew-a. Moje ime je Marina i odabir za početak će biti nešto novo. Mali nagoveštaj – u pitanju je novitet iz Nike Air Force 1 porodice.

Svako ko me poznaje zna koliko obožavam Nike.  Prve patike kojih se zaista sećam bile su Nike, a i uvek ostaje onaj deo priče da sam dete devedesetih i, pored toga, Zemunka, pa vi zaključite zašto ih toliko volim.

Jedan od modela bez kojih ne mogu su Forsice! One su ne samo moj blogger’s, već i daily pick.

U pitanju su patike koje idu uz svaku kombinaciju, pogotovo ako birate smirenije boje. Ja najčešće biram bele ili bež, mada u kolekciji imam i svetlo roze. Plitke, poluduboke ili duboke – svaka Forsica ima svoju cool foru.

Od 1982. godine se nije mnogo toga promenilo. Prve Forsice su imale pertle sa strane, što danas nije slučaj, ali ko kaže da neće vratiti i to? Od prve godine napravljeno je preko 1.800 koloritnih varijacija, a bilo je i iskakanja iz okvira – Nike znak leopard printa na beloj patici, patika ljubičaste boje sa tirkiznim znakom, patika čije gornjište podseća na kožu aligatora... Šik, zar ne?

Najzanimljiviji deo istorijata odnosi se na pločicu koja se nalazi u dnu pertli. Od 1982. godine se menjao i oblik i materijal pločice, ali ono što piše – na prednjem delu AF1, a na poleđini ’82 –nije se menjalo. Za mene je to bilo pravo otkriće, jer zaista volim i poštujem kada nešto toliko dugo traje a kvalitet se ne menja, čak se povećava iz godine u godinu.

Ovu priču pišem da bih zapravo rekla da je zvezda Air Force patika stigla i kod nas. U pitanju je Nike Air Force 1 Sage Low, patika koja je dodatno unapređena zbog devojaka. Đon je viši, ceo model je sužen i izgleda kao mlađa, zgodnija sestra klasičnog Air Force modela. Ja je obožavam, a vi?

 

Marina

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

03.
Mar.
2021.
News
Adidas ZX osećaj je sve. Dopusti da te preuzme! Učestvuj u našoj nagradnoj aktivaciji na Instagramu i osvoji nove ZX patike po izboru.
03.
Mar.
2021.
News
Treći Buzz online raffle zakazan je za petak, 5. mart. Pogledaj model koji smo ovog puta pripremili za tebe.
24.
Feb.
2021.
News
Drugi Buzz Online Raffle zakazan je za petak, 26. februar. Pogledaj koji je model "u igri" i koji su uslovi za prijavu. 
24.
Feb.
2021.
Blogger Pick
Kad sam tek počeo da se bavim plesom, Puma je bio najvažniji brend. Suede model naročito. Takav klasik je bilo teško nadmašiti. Menjanjem svog ...
22.
Feb.
2021.
Shop the look
22.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
string(0) ""
string(0) ""