26/09 2018.
Blogger Pick

A T T I T U D E _?

U poslednje vreme čujem prijatelje kako pričaju o tome da će otići iz zemlje. Zbunjena sam. Zašto odlaze? Onako ushićeni kažu da im novac nije motivacija, da žele samo bolje uslove za život. Hmm... zanimljivo. Razumem da žele bolje okruženje. Želim ga i ja. I onda mi na tren na pamet padne misao jednog mog prijatelja koji kaže da sve možete kuditi, ali se i svemu možete diviti. Do vas je. Život nigde nije lak i uvek će tu biti stene po kojima morate hodati. Nekad bole, nisu ugodne, ali bitan je vaš stav o tome. Malo volje i nešto ćete i promeniti. Okolina se menja, kad krenemo da menjamo sebe. Krenite od malih stvari.  Na tom putu promena lepo je imati nekoga ko će zajedno sa nama otkrivati čari pozitivnog mišljenja.

Verovatno ćete se složiti da su nove patike adidas SAMBAROSE i haljina idealni partneri na putu ka pozitivnim promenama. Ja sam se odlučila za bordo boju haljine jer potajno odbijam da se pozdravim sa letnjim tonovima. Ona me doslovno grli dok hodam. Obično kažu za patike koje imaju platformu nisu za svaki dan, a ja sam u Samba patikama prošla kilometre i kilometre grčkih uličica i nisam osetila nikakav bol u stopalima. Takođe, bitna stvar, ako vas slučajno iznenadi kiša kao što je mene, noge će vam ostati u potpunosti suve. Adidas Samba dolaze u dve boje,  bež i crna – super kombinacija za jesen koja nam je tu.

Kažu da pčelica uvek nađe i sleti na nešto slatko, zato vam od srca želim da budete pčelica koja će se radovati životu. Zajedno sa novim adidas SAMBAROSE patikama.

 

Bzzz,
Mimi

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

30.
Sep.
2020.
Blogger Pick
Oni su Dream Team za ceo život. Upoznajte naš novi The Coolest School Crew.
23.
Sep.
2020.
Blogger Pick
Koliko vas je upoznalo svoje najbolje prijatelje – sasvim slučajno? I koliko vas svoju ekipu smatra članovima porodice? Predstavljamo vam Anastasiju, I...
16.
Sep.
2020.
Blogger Pick
Plesom se bave ceo život. Igraju disco dance, hip-hop, moderan balet, salsu, zumbu, bachatu... Osvajale su razne nagrade na državnim i međunarodnim takmičenj...
string(0) ""
string(0) ""