12/09 2018.
Blogger Pick

Suede platform bling or ''The IT Shoe'' for Autumn

Volim početke. Početne korake, početke priča. Svaki početak je poseban sam za sebe, a početak saradnje sa Buzz Sneaker Station-om kao članom Buzz Crew-a za mene je vrhunac dešavanja ove godine. Toliko. Ova godina se može završiti. Kada sneaker lover-u date da komentariše patike, to može potrajati, ali ja ću danas istaći šta očekujem od savršene ženske patike i otkriti koje su to.

Btw, ja sam Iva ili ti @unicorndomination6

Dugo sam tražila patike koje su osmišljene tako da odgovaraju ženskom stopalu, da su inspirisane grunge pokretom iz devedesetih, da su mekane i kvalitetne, da su nežne, a opet dovoljno buntovne... A onda, u oktobru 2014, Rihanna je uslikana kako nosi custom creepers/platforme samo za nju. I sledećeg dana je nosila custom patike s debelim đonom, koje je dizajnirao g. Completely. Tako su se creepersice polako vratile na modnu scenu, a ja sam pronašla svoju omiljenu patiku.

Ženske patike "Suede Platform Bling" dizajnirane su pod uticajem čuvenog grunge pokreta devedesetih, ali su pravi ''The IT Shoe'' status stekle zadnjih par sezona zahvaljujući Pumi koja svake sezone plasira nove modele patika s visokim đonom.

Ovaj model patike ima bogati gornji deo od antilopa i biserne nitne koje zamenjuju tradicionalne kopče, dajući mu elegantniji i ugledniji stil. S ovim luksuznim detaljima i visokom nosivošću, ove patike predstavljaju dobitnu kombinaciju grunge-a i šika. Savršeno opisuju moj trenutni stil oblačenja – buntovno, ležerno i trendy.

Svakako ću ih isfurati na svadbi prijatelja koja se bliži, jer nema boljeg osećaja nego presvući se iz štikli u ravnu obuću nakon par sati plesanja. A ove, Puma Suede Platform Bling, patike su savršene za to!

Šik, glamurozne, ležerne, ali opet trendy i must have ove jeseni!

Vidimo se ekipo,

Vaša Unicorn Domination.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

23.
Sep.
2020.
Blogger Pick
Koliko vas je upoznalo svoje najbolje prijatelje – sasvim slučajno? I koliko vas svoju ekipu smatra članovima porodice? Predstavljamo vam Anastasiju, I...
16.
Sep.
2020.
Blogger Pick
Plesom se bave ceo život. Igraju disco dance, hip-hop, moderan balet, salsu, zumbu, bachatu... Osvajale su razne nagrade na državnim i međunarodnim takmičenj...
08.
Sep.
2020.
Blogger Pick
Go Breakers – zajednička im je strast prema plesu, izdržljivost i motivacija, što ih je dovelo do 26 nacionalnih titula, 9 evropskih i 11 svetsk...
string(0) ""
string(0) ""