30/08 2018.
Blogger Pick

Gravitation Overpowered!

Takmičenje u beatbox-ovanju i skoku u New Balance 597

Za mene nije ništa novo da imam 24 koncerta u 9 različitih gradova, na dva kontinenta i sve to u roku od 30 dana. Evo, uzmimo na primer poslednji mesec koji je upravo takav.
Obožavam dinamične i ekstremno ritmične performanse. Mislim da je to baš očigledno ako se uzme u obzir da mi se život vrti oko beatbox-ovanja. Nekada davno su me drugari zvali „najbrža usta Istoka“. Jedan od njih je čak rešio da izmeri koliko bitova mogu da „ispljunem“ u minuti. Ne sećam se tačnog broja, ali bilo je prilično impresivno.

To je moj stil – tempo, uvek, brže, nastavljamo, podižemo ritam. Ne mogu da zamislim da radim ovo što radim, a da u tome ne uživam. Nebitno je da li sam na proputovanju po Evropi i Aziji ili samo blejim u Sofiji.

Evo zašto se osećam savršeno u mojim novim New Balance 597 – udobne su u svakom trenutku bez obzira na to u kolikoj sam gužvi i koliko jurcam.

Ovo su verovatno najlakše patike na svetu. Tajna je u inovativnom REVlite srednjem đonu koji pruža premijum osećaj i izdržljivost, a 30% je lakša od ostalih pena koje se koriste da pospeše učinak. Takođe, pružaju zaštitu stopalima, pogodne su za hodanje, trčanje ili jednostavno...skakanje. Tako da – što više možeš.

Osim što su preudobne, New Balance 597 izgledaju odlično i mogu da ih nosim gde god mi padne na pamet. Čak i na modnu pistu ili na ceremoniju da pokupim nagradu koja mi je dodeljena (Hvala!smiley)

A mogu i da trknem do prodavnice u njima i pravo odatle na žurku ili na poslovni sastanak.

Uživam kad sam aktivan, svaki dan, 7 dana u nedelji. Ovo su moje najbolje godine i ne smeta mi da pomučim do granica izdržljivosti kako bih sve završio onako kako želim.

Zato mi je izuzetno važno da mi bude udobno, da bih mogao da hodam samouvereno. I to postižem u New Balance 597.

Uhvati me ako možeš!

 

Skiller

 

 

Ostavi komentar

Slični članci

18.
Sep.
2019.
Blogger Pick
Hej društvo, u ovoj blog priči predstaviću vam moj novi omiljeni par patika, savršen, kul, sladak i trendi – adidas Samba Rose. Pričaću v...
04.
Sep.
2019.
Blogger Pick
Ljudi koji me znaju dobro su upoznati sa jednom činjenicom – ja sam Air Max devojka, u svakom smislu te reči! Air Max patike nosim svakodnevno i da, be...
27.
Aug.
2019.
Blogger Pick
Nostalgija za devedesetima. Za stilom i muzikom tog doba. To opisuje moja osećanja na dnevnoj bazi. Kako sam počela da ulazim u svet hip-hopa, počela sam da ...
string(0) ""
string(0) ""