Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
22.08.2018.

NIKE AIR MAX 270 - Street style zvezda

Ćao ekipo,

Poslednjih nekoliko meseci rečenica koja najbolje opisuje moj život glasi: „Catch Me If You Can“. Stalno i uvek sam u pokretu. To je moj stil života – uvek u pogonu. Nisam sigurna da li bih znala drugačije da živim. Patike su se toliko uvukle u moju svakodnevnicu da su postale deo svih casual kombinacija, preko romantičnih, pa sve do elegantnih izdanja. Nosim ih gotovo svuda, od noćnog izlaska, druženja sa prijateljima, poslovnih sastanaka i lutanja po gradu. Sa modelom AIR MAX 270 kliknula sam odmah, jer su neverovatno udobne, lako se kombinuju  i spremne su za više, jače i bolje.

Air Max 270 su prve lifestyle patike iz Nike Air kolekcije dizajnirane s jednakom pažnjom kao sportske patike, ali estetski prilagođene kako bi se mogle nositi ceo dan. Dizajn ove patike  inspirisan je kultnim modelima  iz devedesetih Air Max 93 i Air Max 180. Stvorene su za život u pokretu i svojom udobnošću omogućavaju da se osećam super gde god da me dnevni ritam odvede. Dizajnirane su da budu udobne i da pružaju odličnu potporu stopalu i zglobu. Napravljene su od laganih i vazdušastih materijala. Đon je posebno dizajniran i napunjen vazduhom. Ovo je definitivno najudobnija patika koju sam ikada nosila!

AIR Max 270 su prave zvezde street style kombinacija. Osiguravaju udobnost potrebnu za sve koji svoj život provode u patikama. Lepe, stajliš, moderne i udobne, šta još poželeti od jednog para patika? Mene su osvojile na prvi pogled, sigurna sam da će i vas.

Selma.

Slični članci