08/08 2018.
Blogger Pick

Adidas Superstar – Back to old school

Pozdrav dragim ljudima, pozdrav kameri i pozdrav mom Adidasu! Ja sam Ciprian Ciulei, vaš pripovedač danas. Ovo je moja druga priča sa Buzz Crew-om u kojoj slavimo brend sa tri crte. Izašli smo danas napolje sa jednom misijom, da vas spremimo za početak školske godine! Nikada nije kasno da se počne sa obrazovanjem i bez obzira što sam možda malo mator za školu, definitivo nisam dovoljno mator za „staru školu“. Verujte mi znam o čemu pričam, to je klasika koja nikada ne izlazi iz „ulične“ mode, to je patika sa hiljadu kolornih kombinacija. To je Adidas Superstar!

Vreme je za lekciju iz istorije i imamo neko gradivo da nadoknadimo. Prvi put prezentovane na košarkaškom terenu 1969, Adidas Superstar ove godine slavi 49 godina! Skoro pola veka čoveče... Kontaš da uđeš u prodavnicu patika, vidiš ih i očaraju te na isti način kao i tvoje roditelje. Ova svevremena silueta je vrlo brzo pronašla put do ulice i kada su počele osamdesete već su bile veoma popularne. Hip hop sastav RUN DMC je proglasio Adidas Superstar zaštitinim znakom svog stila i čak su im napisali pesmu „My Adidas“.

Iskreno, baš uživam u ovim patikama, odličan su izbor za svaki outfit, sjajno izgledaju na fotografijama iz svih uglova, plus su odlične za posao jer su preudobne a opet dovoljno čvrste da nogu drže na mestu. Kako je početak školske godine blizu, znam da želiš da imaš cool patike na nogama, a da i dalje imaš vremena za 3na3 posle časova... I veruj mi na reč, 49 godina istraživanja je ove patike učinilo boljim i zato je skroz ok da se osloniš na svoje Adidas Superstar.

Možeš da ih nađeš u svakom Buzz shop-u u bilo kom trenutku, jer mi, Buzzov Crew, zaista smatramo da je njihovo mesto baš na tim zidovima.
 

Hvala što ste odvojili vreme za moju novu blog priču.

Želim vam kreativan i inspirativan dan!

Ciprian Ciulei

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

24.
Feb.
2021.
News
Drugi Buzz Online Raffle zakazan je za petak, 26. februar. Pogledaj koji je model "u igri" i koji su uslovi za prijavu. 
24.
Feb.
2021.
Blogger Pick
Kad sam tek počeo da se bavim plesom, Puma je bio najvažniji brend. Suede model naročito. Takav klasik je bilo teško nadmašiti. Menjanjem svog ...
22.
Feb.
2021.
Shop the look
22.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
string(0) ""
string(0) ""