18/07 2018.
Blogger Pick

ADIDAS SAMBA – All time clasic

Adidas Samba nisu patike za jednu sezonu, one su lepše i bolje što su starije – kao dobro vino.

Dok sam bio mali i nisam još bio u stanju da sam biram stvari, adidas modele su birali za mene. Danas su modeli koji su temeljeni na klasičnom dizajnu definitivno jedni od meni najdražih.

Vanvremenski klasik, savršenog retro dizajna, izrađene od čvrstih materijala, a opet udobne. Nema bolje kombinacije.

Stvorene su 1950. godine s idejom da poboljšaju igru malog fudbala. Brzina kojom su se proširile po svetu nije se mogla predvideti. Danas su jedan od kultnih modela i sastavni deo u kolekcijama pravih sneaker fanova, a prodate su u više od 35 miliona primeraka i nose titulu najprodavanijeg adidas modela. Adidas Samba temeljene su na toj legendarnoj kolekciji.

Meni služe za razne stvari, a bile su mi verni saputnik od Irana preko Indije pa sve do Južne Amerike. Mnogo su prošle, išle su i na plažu i na planinu, na vožnju motorom, jahanje kamile, dugu šetnju u gradu i na plesni podijum.

Adidas Samba rađene su od izdržljivog materijala, kože i gume, osiguravaju udobnost potrebnu za sve koji svoj život provode u patikama. Ono što sam ja primetio je da se u kratkom vremenu prilagođavaju obliku stopala.

Zašto ja obožavam Adidas Samba? Nikada, ali nikada me nisu izneverile, a verujte mi testirao sam im granice izdržljivosti. U njima se osećam ugodno i opušteno. Baš ono što od patike i očekujem.

Definitivno patika za ljude koji misle drugačije i koji furaju svoj stil!

 

Pozdrav,

Boris Bare

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

16.
Sep.
2020.
Blogger Pick
Plesom se bave ceo život. Igraju disco dance, hip-hop, moderan balet, salsu, zumbu, bachatu... Osvajale su razne nagrade na državnim i međunarodnim takmičenj...
08.
Sep.
2020.
Blogger Pick
Go Breakers – zajednička im je strast prema plesu, izdržljivost i motivacija, što ih je dovelo do 26 nacionalnih titula, 9 evropskih i 11 svetsk...
02.
Sep.
2020.
Blogger Pick
Predstavljamo vam najjaču ekipu fizičara u Srbiji i naš novi The Coolest School Crew.
string(0) ""
string(0) ""