25/04 2018.
Blogger Pick

Huarache feels

Ahh to proleće. Naprosto čovek opet oživi kada nastupi ovo doba godine. Nakon tmurnih i depresivnih kiša, omiljena sezona pesnika nam je stigla.  Tokom ovih prolećnih dana teško me je uvući u kuću. Ostajem da gledam zalaske sunca.

Za dinamičan i raznolik dan biram uvek Nike Air Huarache.  Ne samo da su udobne već je i dizajn patika stilski, a posebno volim njihovu laganu konstrukciju. Osećaj kao da hodate bosi pruža neoprensko gornjište u formi čarape koje se u potpunosti prilagođava stopalu. Budite kreativni sa kombinovanjem jer Nike Air Huarache dolaze u raznim bojama idealnim za ovu sezonu. Jedan koristan savet je da ove patike morate probati pre kupovine, jer je kalup modela zbog steznika na peti dost manji, tako da je najbolje da svratite u Buzz i probate veličinu.

Nike Air Huarache, je prvi put ugledao svetlost dana početkom devedesetih godina tako da je uvek imao svoju publiku, u početku kao patika za trčanje, a sada kao jedna od najpopularnijih Lifestyle silueta. Ova patika i dalje impresionira korisnike svojim očaravajućim izgledom i udobnim osećajem. Gornjište izrađeno od kože i tekstila u kombinaciji sa đonom u kome su smeštene vazdušne komore ovaj model čine idealnim za ceo dan. Svakom ko je spreman za povratak u prošlost, ova silueta koja i dalje deluje kao da dolazi iz budućnosti pružiće jedinstven osećaj jer je i dalje ispred svog vremena.


Love,

Minea

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

16.
Sep.
2020.
Blogger Pick
Plesom se bave ceo život. Igraju disco dance, hip-hop, moderan balet, salsu, zumbu, bachatu... Osvajale su razne nagrade na državnim i međunarodnim takmičenj...
08.
Sep.
2020.
Blogger Pick
Go Breakers – zajednička im je strast prema plesu, izdržljivost i motivacija, što ih je dovelo do 26 nacionalnih titula, 9 evropskih i 11 svetsk...
02.
Sep.
2020.
Blogger Pick
Predstavljamo vam najjaču ekipu fizičara u Srbiji i naš novi The Coolest School Crew.
string(0) ""
string(0) ""