Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
04.04.2018.

Disruptively simple. #DEERUPT

Hej! Evo mene sa lepim vestima! U Buzz šopove širom regiona stigao je najnoviji Adidasov model patika #DEERUPT. Jedan od Adidasovih najupečatljivijih modela ikada -  Disruptively simple!

Sam đon ove patike me je podsetio na Adidasovu 'hit patiku' nmd, koju ja obožavam! Nmd i sada imam u 3 boje, jedne za 'po kući', jedne 'za grad' i jedne 'da se nađu'.

Razlika kod DEERUPT patike i svakako jedna od, po meni, najbitnijih karakteristika ovog modela jeste najudobniji uložak ikada! Uložak Deerupt patike je vazdušast, anatomski, i osećaj je (bez preterivanja) kao da hodate po oblaku. Ako mi ne verujete, trk u najbliži Buzz šop, probajte, pa ćete se uveriti i sami!

I na kraju, karakteristika koja čini da DEERUPT patika bude 'statement piece' jeste mreža, koja ovu patiku čini toliko posebnom. Totalno sportskom, a opet skroz fashion. Are you ready for the grid?

Ja sam ovaj model imala priliku da nosim već nekoliko puta, i to uz totalno različite outfite, od sportskih do totalno 'nesportskih', stoga možete zaista videti koliko je moguće da kombinujete ovaj model uz raznu odeću.

I na kraju...uz koji outfit vam se najviše dopada #DEERUPT?

Du Yo

Slični članci