14/03 2018.
Blogger Pick

VANS is in the house!

Ćao ljudi, prošlo je neko vreme da se nisam oglašavala, ali naravno sa razlogom, čekala sam upravo ovaj trenutak jer se konačno dogodilo nešto što sam dugo čekala I želela. VANS je stigao u BUZZ! Kada sam čula mojoj sreći nije bilo kraja.

VANS je američki brend osnovan 1966 godine. Ko me zna, zna da mi je upravo VANS u top 3 omiljenih brendova patika, a svi znamo da BUZZ uvek ima najbolji izbor istih tako da je ovo pun pogodak. Verujem da ste svi upoznati da su one omiljene patike skejterima već više od 50 godina. Ja bih više rekla da vansice predstavljaju način života i globalno oličenje stila i ukusa. Kako je tehnika vožnje skejtom postajala kompleksnija i ozbiljnija, VANS patike su se menjale i prilagođavale potrebama skejtera, pa su se tako ređali mnogobrojni plitki i duboki modeli od platna, različite vrste kože i sa različitim printovima – od čega su najpopularnije upravo ove koje ja imam crne sa belom štraftom. Iz njih se bukvalnom ne izvlačim iz prostog razloga jer šta god da obučem one sa sobom nose taj odl skul duh i svaka kombinacija izleda urbanije i zanimljivije.

One imaju svoj fazon koji je uvek orginalan, moderan i predstavlja lični stav onoga ko ih nosi. Pre godinu dana doživeli smo veliki comeback ovog modela i sada su potpuno omiljene među svetskim trendseterima. Crno-beli Old School model svako treba imati u svojoj kolekciji mada moram priznati da jedva čekam proleće da furam freš boje vansica koje će se naći naravno u mom omiljenom BUZZ-u.

Do sledećeg čitanja.

Una

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

03.
Mar.
2021.
News
Adidas ZX osećaj je sve. Dopusti da te preuzme! Učestvuj u našoj nagradnoj aktivaciji na Instagramu i osvoji nove ZX patike po izboru.
03.
Mar.
2021.
News
Treći Buzz online raffle zakazan je za petak, 5. mart. Pogledaj model koji smo ovog puta pripremili za tebe.
24.
Feb.
2021.
News
Drugi Buzz Online Raffle zakazan je za petak, 26. februar. Pogledaj koji je model "u igri" i koji su uslovi za prijavu. 
24.
Feb.
2021.
Blogger Pick
Kad sam tek počeo da se bavim plesom, Puma je bio najvažniji brend. Suede model naročito. Takav klasik je bilo teško nadmašiti. Menjanjem svog ...
22.
Feb.
2021.
Shop the look
22.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
string(0) ""
string(0) ""