Hej, ovde sam nov, ali u svetu urbane industrije sam već odavno. Moje ime je Ciprian Ciulei, fotograf sam, u potrazi za smislom i dinamikom u pravom smislu te reči. I to tražim kroz objektiv. Ovo je moj prvi photoshoot za Buzz i to za najudobnije patike koje sam ikada nosio – Under Armour HOVR Phantom.

Under Armour je u 2018. uložio mnogo u potpuno nove patike. Ima ih u dva modela: Phantom, gde je fokus bio udobnost i lifestyle i Sonic, gde je fokus bio brzina i razdaljina. 2018. je označila i početak Under Armour brenda u Srbiji, uključujući i Buzz šopove. Ovo je prva godina da se brend nalazi na policama u Buzz prodavnicama. Kompanija tvrdi da nova pena ima „energetsku mrežu“ koja obezbeđuje zero gravity feel (odatle i ime), ali i povrat energije. Toliko sam srećan što mogu da iskoristim ove benefite, posebno zato što moj posao zahteva da sam stalno u pokretu, idem s lokacije na lokaciju. Ponekad imam slikanje na tri lokacije u jednom danu. HOVR  mogu da me prate.

Moj pristup životu je – dream big or go home! Bez odmora, a nekad i malo bez razmišljanja izlazim iz komfort zone kako bih probao nešto novo i doživeo nešto neverovatno. Mislim da je Under Armour HOVR Phantom kreiran za takve ljude. Bukvalno je osećaj kao da imate jastuke oko stopala – ali one najlakše koje zaboravite da su tu. A unutrašnja čarapa vam daje dodatni osećaj udobnosti.

Uvek se preispitujem da li dovoljno sebe dajem svetu oko mene, a ne da li je svet meni nešto dao. I zato vam sada poklanjam ovo – moj prvi Buzz Sneaker Station projekat. Ovo je tek početak!

Ostanite skromni i neustrašivi...

 

Ciprian Ciulei