28/02 2018.
Blogger Pick

Dream big or go home!

Hej, ovde sam nov, ali u svetu urbane industrije sam već odavno. Moje ime je Ciprian Ciulei, fotograf sam, u potrazi za smislom i dinamikom u pravom smislu te reči. I to tražim kroz objektiv. Ovo je moj prvi photoshoot za Buzz i to za najudobnije patike koje sam ikada nosio – Under Armour HOVR Phantom.

Under Armour je u 2018. uložio mnogo u potpuno nove patike. Ima ih u dva modela: Phantom, gde je fokus bio udobnost i lifestyle i Sonic, gde je fokus bio brzina i razdaljina. 2018. je označila i početak Under Armour brenda u Srbiji, uključujući i Buzz šopove. Ovo je prva godina da se brend nalazi na policama u Buzz prodavnicama. Kompanija tvrdi da nova pena ima „energetsku mrežu“ koja obezbeđuje zero gravity feel (odatle i ime), ali i povrat energije. Toliko sam srećan što mogu da iskoristim ove benefite, posebno zato što moj posao zahteva da sam stalno u pokretu, idem s lokacije na lokaciju. Ponekad imam slikanje na tri lokacije u jednom danu. HOVR  mogu da me prate.

Moj pristup životu je – dream big or go home! Bez odmora, a nekad i malo bez razmišljanja izlazim iz komfort zone kako bih probao nešto novo i doživeo nešto neverovatno. Mislim da je Under Armour HOVR Phantom kreiran za takve ljude. Bukvalno je osećaj kao da imate jastuke oko stopala – ali one najlakše koje zaboravite da su tu. A unutrašnja čarapa vam daje dodatni osećaj udobnosti.

Uvek se preispitujem da li dovoljno sebe dajem svetu oko mene, a ne da li je svet meni nešto dao. I zato vam sada poklanjam ovo – moj prvi Buzz Sneaker Station projekat. Ovo je tek početak!

Ostanite skromni i neustrašivi...

 

Ciprian Ciulei

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

03.
Mar.
2021.
News
Adidas ZX osećaj je sve. Dopusti da te preuzme! Učestvuj u našoj nagradnoj aktivaciji na Instagramu i osvoji nove ZX patike po izboru.
03.
Mar.
2021.
News
Treći Buzz online raffle zakazan je za petak, 5. mart. Pogledaj model koji smo ovog puta pripremili za tebe.
24.
Feb.
2021.
News
Drugi Buzz Online Raffle zakazan je za petak, 26. februar. Pogledaj koji je model "u igri" i koji su uslovi za prijavu. 
24.
Feb.
2021.
Blogger Pick
Kad sam tek počeo da se bavim plesom, Puma je bio najvažniji brend. Suede model naročito. Takav klasik je bilo teško nadmašiti. Menjanjem svog ...
22.
Feb.
2021.
Shop the look
22.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
string(0) ""
string(0) ""