17/01 2018.
Blogger Pick

NOVI POČETAK SA STAN SMITH PATIKAMA

Volim januarska shoppingovanja. Pogotovo vikendom. Moja drugarica Luna i ja smo lude za patikama i možemo satima da isprobavamo nove modele i osmišljavamo nove kombinacije. Luna se trenutno priprema za Pariz i htela je da kupi nove patike. Posle nekoliko sati isprobavanja i ludovanja po šopu, napokon se odlučila za novi Stan Smith Bold. Fantastične!!!

“Ove patike su odlične za sve nove početke“, reče Luna i teatralno ode na kasu. Nove Stan Smith Bold zaista imaju stav, pa shodno tome ih takvi ljudi i biraju. I dok je čekam da plati, razmišljam o njoj, njenoj odlučnosti i volji da živi život punim plućima. Baš kao što je Stan Smith bio odlučan i išao je svojim srcem.

Stan Smith Bold sa platformom daju mi mogućnost da vidim svet sa malo veće visine. Toliko su udobne da bih mogla obići svet i biti istraživač u njima. Utabani putevi su ispred nas, a možda se nama ne sviđa taj put, bez obzira koliko on privlačno izgledao za ostale. Ali svi smo mi jedinke za sebe. Ne postoje dve iste osobe. Niti jedinstvena formula za sreću. Samo onaj glasić u nama zna šta i koga trebamo. Vremenom se taj glasić totalno izgubi i onda kada nam je jako potreban više ga ne čujemo. Već smo se navikli da je glas okoline, ono što čujemo.

I dok o tome razmišljam, shvatim da i ja ponekad ugušim svoj glasić. Čvrsto odlučih da ga u budućnosti želim slušati. I jasno ga čuti. I onda ustanem i izaberem iste ove. Stan Smith u roze boji i krenem prema kasi da ih kupim. „Zelim ih. Toliko su fantasticne, da ih moram imati. Nekako, zaista odišu nekim novim početkom, novim uspomenama, koje želimo stvarati“, čujem glasno svoj glasić.  smiley

Minea

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

24.
Feb.
2021.
News
Drugi Buzz Online Raffle zakazan je za petak, 26. februar. Pogledaj koji je model "u igri" i koji su uslovi za prijavu. 
24.
Feb.
2021.
Blogger Pick
Kad sam tek počeo da se bavim plesom, Puma je bio najvažniji brend. Suede model naročito. Takav klasik je bilo teško nadmašiti. Menjanjem svog ...
22.
Feb.
2021.
Shop the look
22.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
string(0) ""
string(0) ""