16/12 2016.
Blogger Pick

All I want for Christmas is…

Hej društvo,

Došao je kraj godine i vreme da se sumiraju svi utisci, svi uspesi, svi padovi, sve sto nas je opterećivalo da stavimo tačku jer je pravo vreme za to, a ono što nam je davalo vetar u leđa da čuvamo. Ja lično volim početke, početak godine, početak poglavlja. U svako jutro trudim se da uđem entuzijastično i to je ono što me pokreće. A upravo to radim i ovog jutra.


Radni dan, kao i svaki drugi, obaveze koje se moraju završiti. Ono što sam hteo da vam predstavim ovog meseca i ono što rado nosim u hladnim danima su Timberland boots - Black. Strava popularne kanađanke za svaki dan. Za jurcanje po gradu i završavanje svakodnevnice, a potom i druženje sa dragim prijateljima gde ovo vreme zahteva toplu nogu, prava preporuka. Mislim da nema potrebe da vam pišem koliko su kvalitetne jer vreme postojanja govori za njih.

Ko me prati, verovatno je već video kako ih nosim, a ko nije evo sad ima priliku. Još jedna veoma bitna stvar, ljudi, Buzz Mraz postoji i rešio je da „decu“ koja su bila dobra cele godine obraduje. Aktivacija „Budi Buzz Bloger“ je u toku i sve vezano za konkurs možete da se informišete klikom na link.

Drugari, ja vam želim puno uspeha na svim životnim poljima, kao što rekoh već, vi ste pisci svoje knjige neka bude najbolja moguća. Čitamo se i iduće godine a do tada...

...zaželi najjače i veruj.

@ponocnijahac

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

03.
Mar.
2021.
News
Adidas ZX osećaj je sve. Dopusti da te preuzme! Učestvuj u našoj nagradnoj aktivaciji na Instagramu i osvoji nove ZX patike po izboru.
03.
Mar.
2021.
News
Treći Buzz online raffle zakazan je za petak, 5. mart. Pogledaj model koji smo ovog puta pripremili za tebe.
24.
Feb.
2021.
News
Drugi Buzz Online Raffle zakazan je za petak, 26. februar. Pogledaj koji je model "u igri" i koji su uslovi za prijavu. 
24.
Feb.
2021.
Blogger Pick
Kad sam tek počeo da se bavim plesom, Puma je bio najvažniji brend. Suede model naročito. Takav klasik je bilo teško nadmašiti. Menjanjem svog ...
22.
Feb.
2021.
Shop the look
22.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
string(0) ""
string(0) ""