22/11 2017.
Blogger Pick

Nike Air Force 1 hits more places than the streets

Nije dovoljno da budeš samo street tip. Moraš da dominiraš i krovovima ako planiraš da stekneš poštovanje onih koji te prate na društvenim mrežama. I da, ja sam na jednom od najboljih krovova u gradu i nadgledam celu Sofiju. Da li dominiram sada? Naravno, ali razlog su moje nove Nike Air Force 1 High '07 LV8 WB. Ovaj model tako dobro leži mom stilu, da je u trenutku bio inspiracija za moj novi zvuk.

Buzz on The Rooftop from Martina Solakova on Vimeo.

Da li znate da je Nike Air Force 1 High '07 LV8 WB basketaška klasika apdejtovana premijum materijalima, podesivim kaišem na zglobovima i udobnim, izdržljivim đonom? Što znači da sam definitivno pronašao obuću za početak zime.

Imajući u vidu da je Nike dizajn izgrađen na međuzavisnom odnosu forme i funkcije, Air Force 1 na genijanan način kombinuje ta dva. Pragmatično na isti način kao i iPhone – smart dizajn koji ljudi poštuju. Udobnošću i stilom upotpunjuju atletsku opremu i casual varijante, a bilo je momenata kada su ih obuvali uz odela.

Ljudi, računam da niste zaboravili da kombinujete ove patike sa Just Air Force rancem. Ne samo što je dokazano otporan na vodu, već je toliko gotivan da sam potpuno navučen na njega. Savršeno se uklapa u moj street stil, a istovremeno ga koristim i kad odlazim na planinu.

Osvojimo vrhove grada!

Skiller

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

03.
Mar.
2021.
News
Adidas ZX osećaj je sve. Dopusti da te preuzme! Učestvuj u našoj nagradnoj aktivaciji na Instagramu i osvoji nove ZX patike po izboru.
03.
Mar.
2021.
News
Treći Buzz online raffle zakazan je za petak, 5. mart. Pogledaj model koji smo ovog puta pripremili za tebe.
24.
Feb.
2021.
News
Drugi Buzz Online Raffle zakazan je za petak, 26. februar. Pogledaj koji je model "u igri" i koji su uslovi za prijavu. 
24.
Feb.
2021.
Blogger Pick
Kad sam tek počeo da se bavim plesom, Puma je bio najvažniji brend. Suede model naročito. Takav klasik je bilo teško nadmašiti. Menjanjem svog ...
22.
Feb.
2021.
Shop the look
22.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
string(0) ""
string(0) ""