22/11 2016.
Blogger Pick

ZAŠTO DA NE BUDEŠ SUPERSTAR SVAKOG DANA?!

Ćao drugari,

Nova radna nedelja i mnooogo obaveza koje treba završiti, organizacija mora biti perfektna. Protekli vikend bio je u znaku predavanja o saradnji između brendova i influensera na Webiz konferenciji na kojoj sam imao čast da ispričam svoja neka iskustva i kako sve to uopšte funkcioniše.

A danas palim laptop, “to do“ lista prebukirana, sve je van stana. ŽELIM lagodnost i udobnost da me prate. Ok, već vidim da će dan biti prilično uzbudljiv i zahteva visok nivo ažurnosti u obavljanju standardnih obaveza.

Hvatam se za prve stvari koje su mi pri ruci iz garderobera, jakna, farke, rolka, reklo bi se standardno za ove jesenje dane, ali...hm, superstar?

MOŽE.


Urban, trendi, street style model mojih novih adidas SUPERSTAR patika daje nešto posebno celoj kombinaciji. Slažem se da su basic modeli za sve i za svaku priliku u to ste imali prilike da se i sami uverite, ali budite zvezda, budite svoji, budite drugačiji.


Uvek mi je udobnost obuće bila na prvom mestu prioriteta, jer sam non-stop u pokretu. Sastanci ili realizacija angažmana zahtevaju moju potpunu kontrolu nad situacijama što znači prijatnost u svakom pogledu, naravno i fotkanje mora da mi bude prijatno i komforno. I to uopšte nije lako, ko je u ovom poslu to i te kako razume, ali i vi koji čitate sad ovaj post da li vam je uvek ugodno da se fotkate? Nema tu prostora za nesigurnost, sve se vidi.


Izađoh napolje, napravih vam ove super kul fotkice i sad palim da završavam ostale obaveze koje dan nosi.

Želim vam lep dan i budite sebi pravi SUPERSTAR, uvek i svakog dana.
 

@ponocnijahac

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

03.
Mar.
2021.
News
Adidas ZX osećaj je sve. Dopusti da te preuzme! Učestvuj u našoj nagradnoj aktivaciji na Instagramu i osvoji nove ZX patike po izboru.
03.
Mar.
2021.
News
Treći Buzz online raffle zakazan je za petak, 5. mart. Pogledaj model koji smo ovog puta pripremili za tebe.
24.
Feb.
2021.
News
Drugi Buzz Online Raffle zakazan je za petak, 26. februar. Pogledaj koji je model "u igri" i koji su uslovi za prijavu. 
24.
Feb.
2021.
Blogger Pick
Kad sam tek počeo da se bavim plesom, Puma je bio najvažniji brend. Suede model naročito. Takav klasik je bilo teško nadmašiti. Menjanjem svog ...
22.
Feb.
2021.
Shop the look
22.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
string(0) ""
string(0) ""